NRK Meny
Normal

Keeper-Haugen brennhet på markedet

Storspill for Norge i VM har fått utenlandske klubber til å sikle etter keeperkometen Lars Haugen.

Video ¨Keeper-Haugen brennhet på markedet

Lars Haugen har stått reålende i det Norske målet.

Lars Haugen

Lars Haugen i aksjon for sin klubb Lørenskog. Mye tyder nå på at VM-kometen finner seg en ny klubb.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / SCANPIX

Norges nye keeperhelt, Lars Haugen, har stått som en vegg i alle sju kampene til Norge under VM. Han har en redningsprosent på 90 og er blant de beste i mesterskapet. Nå nærmer det seg en proffkarriere for keeperkometen.


– Jeg tipper mye vil skje neste uke, sier Lars Haugen til NRK.

Under VM har han ikke tenkt så mye på sin egen klubbfremtid og på tilbud fra klubber.

– Jeg har snakket litt med agenten min. Det har vært interesse fra klubber i utlandet. Han ville ikke si noe til meg og jeg ville ikke vite noe under mesterskapet heller. Jeg har prøvd å tenke mest på landslaget i VM, sier Haugen.

Var reserve

Den norske førstekeeperen fikk lite tillit og ble lånt ut fra Lørenskog til bunnlaget Manglerud Star siste del av sesongen i år. Nå har han slått kraftig tilbake og er blitt mer populær enn noen sinne. Nå skal han jobbe knallhardt for en proffkarriere.

– Jeg skal jobbe knallhardt for det. Nå skal jeg ta et par uker fri og reflektere litt over sesongen og finne ut hva jeg kan gjøre bedre neste sesong. Så får jeg kjøre knallhardt i sommer og prøve og komme i best mulig form for det laget jeg skal spille for, sier en fornøyd Haugen til NRK.

Agenten til Lars Haugen er Erik Ryman. Det er samme agent som hjalp Mats Zuccarello Aasen da han signerte for New York Rangers i fjor. Nå har agenten sjekket markedet for Haugen mens VM har pågått.

– Jeg får ringe litt til agenten og snakke litt med de hjemme som jeg er sammen med i hverdagen. Så får vi prøve å finne ut noe som passer for alle, avslutter Haugen.


Siste nytt

 • Bøkko går lagtempo

  Håvard Bøkko ersatter Sindre Henriksen på lagtempoen. Det bekrefter landslagssjef Sondre Skarli til NRK. Henriksen hadde store problemer på kvartfinalen. De to andre på laget er Sverre Lunde Pedersen og Simen Spieler Nilsen.

  Bøkko
  Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
 • Kasai sikter mot to nye OL

  Noriaki Kasai deltok i sitt første OL i 1992, og ble tidenes eldste OL-medaljør i Sotsji-lekene for fire år siden. Selv om det ikke har blitt noen medaljer i Sør-Korea, så sikter han videre, skriver Eurosport. Hvis japaneren gjennomfører målet sitt vil han være 53 år når han hopper under OL i 2026.

  Kasai
  Foto: LEHTIKUVA / Reuters
 • Gull-Krüger: – Surrealistisk

  Simen Hegstad Krüger viste frem OL-medaljene da han landet på Gardermoen mandag.

  – Hele OL har vært en surrealistisk opplevelse. Jeg trenger noen dager for å lande litt. Jeg tror fortsatt ikke helt at medlajene er mine når jeg ser på dem, sier han.

  Simen Hegstad Krüger
  Foto: MARTIN JUTKVAM

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Henrik Kristoffersen - fra Marikollen til Pyeongchang