Italiensk Serie A 2018/2019

 • Allegri ferdig som Juventus-manager

  Det opplyser klubben fredag. Han har trent laget i fem år og vunnet fem ligamesterskap i Italia. Allegri og klubbtopper skal holde en pressekonferanse lørdag.

  Allegri
  Foto: Martin Meissner / AP
 • Lazio ble cupmester på hjemmebane

  Sergej Milinkovic-Savic scoret rett etter at han ble byttet inn da Lazio ble italiensk cupmester for sjuende gang med 2-0-seier over Atalanta onsdag. Joaqin Correa scoret det andre målet på overtid. Cupseieren sikrer europaligaspill for Lazio neste sesong.

  Lazio
  Foto: Alessandra Tarantino / AP
 • Ronaldo reddet Juventus

  Juventus så ut til å tape hjemme mot byrival Torino fredag kveld, men seks minutter før slutt berget Cristiano Ronaldo 1-1 for hjemmelaget. Juventus er allerede seriemester, mens Torino kjemper for en plass i mesterligaen.

  AFP_1G53OA
  Foto: MARCO BERTORELLO / AFP

Siste nytt

 • Hynne stiller i Doha

  Hedda Hynne, som innleder utendørssesongen i Golden Spike-stevnet i Ostrava onsdag kveld, har bestemt seg for å delta i Diamond League-stevnet i Doha fredag 28. mai. Det bekrefter trener Erik Sakshaug overfor NRK.

  800-meterløperen vurderte å trekke seg fra stevnet i Doha på grunn av nye krav om at karantene ved retur til Norge måtte tilbringes på karantenehotell for alle reisende fra utenfor EØS/Schengen.

  Nå unngår hun det ved å reise direkte til Nederland. Hynne blir værende der til hun skal konkurrere i Hengelo 6. juni.

  Hedda Hynne trener på Øya stadion i Trondheim
  Foto: Anders Skjerdingstad / NRK
 • Citys eier spanderer finaletur

  Manchester City-eier sjeik Mansour vil dekke reisekostnadene til de mange tusen supportere som reiser til Portugal for å se mesterligafinalen mot Chelsea, opplyser City på egne nettsider tirsdag.

  I en pressemelding skriver klubben at eierne har sagt seg villige til å dekke reisekostnadene til supporterne som får billett til kampen. Grepet gjøres ifølge klubben for å sikre at ingen går glipp av kampen som følge av dårlig økonomi.

  57c_V6REU1g
  Foto: ANDREW YATES / AFP
 • Rallyfører Mikkelsen virussmittet

  Rallyfører Andreas Mikkelsen er smittet av koronaviruset og kommer ikke til start i denne ukens VM-runde i Portugal.

  Det bekrefter motorsportprofilen på sin YouTube-kanal.

  «Jeg er selvsagt veldig, veldig skuffet over å gå glipp av Rally Portugal, men vi kommer tilbake til Sardinia», sier Mikkelsen.

  Han har ingen alvorlige symptomer som følge av sykdommen. (NTB)

  Andreas Mikkelsen
  Foto: Berit Roald / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal