Hopp til innhold

Inter-siger i Milano-derbyet

Mauro Icardis mål på overtid sikra Inter 1-0 over AC Milan i kveld. Inter kleiv dermed opp til tredjeplass på tabellen, to poeng bak Napoli og seks bak Juventus. Milan er nummer 12.

Mauro Icardi
Foto: ALBERTO LINGRIA / Reuters

Siste nytt

 • Norsk stoppertalent debuterte i Bundesliga

  Jonathan Vonheim Norbye er 17 år gammel og et av de største stoppertalentene Norge har. Lørdag fikk han debuten for Leipzig da de møtte Eintracht Frankfurt i Bundesliga. Nordbye ble byttet inn på overtid i kampen som endte 2–2.

  Nordmannen, som er fra Alta, signerte for den tyske storklubben i fjor sommer.

  Jonathan Vonheim Norbye på Alta IFtrening i Finnmarkshallen.
  Foto: André Bendixen
 • To Reiten-målgivende da Chelsea ble seriemester

  Guro Reiten la opp til ledermålet før det var spilt to minutter, og Chelsea-kvinnene tok sitt femte seriegull på rad med 6-0-seier over Manchester United lørdag.

  Dermed kunne manager Emma Hayes feire en 14. tittel før hun forlater Chelsea og blir USAs landslagssjef.

  Dermed får både Reiten og Maren Mjelde med seg nok en tittel i blått. Mjelde forlater klubben etter sesongen, men fikk altså med seg et nytt seriemesterskap før hun drar.

  Chelsea
  Foto: AP
 • Foss rett bak pallen i Giro-tempo

  Den italienske Ineos-rytteren Filippo Ganna tråkket inn til en meget imponerende seier på den individuelle tempoetappen i Giro d’Italia lørdag.

  27-åringen vant med nesten halvminuttet ned til sammenlagtleder Tadej Pogacar, mens det skilte ytterligere 38 sekunder til tredjemann Thymen Arensmann.

  Tobias Foss imponerte også på de italienske veiene lørdag. Nordmannen klokket inn til 36.28 på den 31,2 kilometer lange tempoen, og 26-åringen fra Vingrom kunne dermed sette seg i lederstolen.

  Der fikk han sitte fram til lagkamerat Ganna tok over ledelsen. Til slutt endte det med 8.-plass for Foss, som kun hadde 19 sekunder opp til pallen.

  Tobias Foss under sykkel-NM i 2021.
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal