Sportsnyheter

Svenskene raste mot Weng: – Fryktelig usportslig

På dagen ti år etter Petter Northug ble kalt en «gris» grunnet sin oppførsel på VM-stafetten i Kollen er det Heidi Weng som får høre det av svenskene etter et norsk gull.

Siste nytt

 • Tottenham vant etter selvmål

  Tottenham ble presset av nedrykkstruede Fulham i deler av torsdagens byderby, men et selvmål av Tosin Adarabioyo ga 1-0-seier på bortebane.

  Målet kom etter en flott gjennomført Spurs-kontring i det 19. minutt. Gareth Bale spilte fram Dele Alli fra egen halvdel. Ballen ble spilt ut til Son Heung-min på venstresiden, og på hans innlegg var Alli frampå med en flikk som via Adarabioyo endte i nettet.

  Mourinhos mannskap ble presset av Fulham som skapte flere sjanser gjennom den andre omgangen. Fulham fikk blant annet et mål annullert av VAR etter 62 minutter.+9

  Ti1ti9iJvPs
  Foto: Neil Hall / AP
 • Everton fortsatte seiersrekken

  En sjanserik kamp mellom West Bromwich og Everton endte med 1-0- seier til gjestene fra Merseyside etter ny Richarlison-scoring.

  West Brom skapte sjanser i de første minuttene av begge omgangene, før Everton tok over.

  I det 65. minutt skulle Everton endelig få scoringen sin etter å ha presset på. Et praktfullt innlegg fra Gylfi Sigurdsson fant hodet til Richarlison, som scoret for fjerde kamp på rad i ligaen.

  Joshua King kom inn etter 83 minutter, men kampen bød ikke på noen store sjanser etter nordmannens innhopp, og Everton kunne kontrollere inn sin tredje seier på rad.

  Gzy750VbCPU
  Foto: SHAUN BOTTERILL / AFP
 • Kontrollert til EM-finale

  Jakob Ingebrigtsen har full kontroll i sitt innledende heat på 1500-meter i innendørs-EM i friidrett.

  Nordmannen kontrollerer feltet og tar seg videre som nummer to i sitt heat.

  Storebror Filip klarte overraskende ikke å ta seg videre. Han slet på de siste rundene, og måtte stole på at tiden var god nok. Det var den ikke, dermed er han ute av finalen på 1500 meter.

  Ifølge trener og far Gjert Ingebrigtsen skyldes den dårlige tiden «pakka» muskulatur i beina som Filip har slitt med i det siste.

  – Med en gang han begynner å pushe på litt så begynner musklene å protestere. Jeg er spent på å snakke med han etterpå og høre om det er så galt at han burde reise hjem eller om han venter og løper 3000-forsøket, det får vi se, sier Gjert Ingebrigtsen til NRK.

  Finalen går fredag ettermiddag. Da har Jakob Ingebrigtsen varslet supertid.

Sendeplan

Kl. Program Kanal