Hopp til innhold

Hovland med ny kanonrunde

Golfesset Viktor Hovland gikk en strålende tredjerunde i sesongfinalen på europatouren i Dubai. Nordmannen henger med i tetkampen.

26-åringen har levert totalt seks birdier på runden, og han plasserer seg ett slag bak ledende Matt Wallace før den avsluttende runden søndag.

Sistnevnte klinket til med hele ni strake birdier og tolv totalt på lørdagens runde. Det er en tangering av verdensrekorden, skriver Sky Sports.

Hovland startet sesongfinalen i Dubai med tre slag under par på åpningsrunden torsdag. Fredag fulgte han opp med en kjemperunde og plasserte seg i god posisjon med totalt ni slag under par før lørdagens runde.

Helgens turnering er sesongens siste på europatouren. Det er allerede klart at nordirske Rory McIlroy vinner europatouren sammenlagt denne sesongen.

Hovland har lagt bak seg en supersesong, der han endte opp som seierherre i PGA-sluttspillet. Den siste turneringen han spilte var Ryder Cup i Roma i september.

Der var han en av lederskikkelsene for et Europa-lag som fikk revansje mot USA etter nederlaget i 2021.

Turneringen i Dubai avsluttes søndag. (NTB)

Viktor Hovland i aksjon under sesongfinalen på Europatouren i Dubai.
Foto: Kamran Jebreili / AP

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Siste nytt

 • Ødegaard scoret i Arsenal-seier

  Arsenal vant til slutt 2-0 mot Wolverhampton etter scoringer fra Leandro Trossard og Ødegaard.

  Belgiske Trossard sendte Arsenal i ledelsen like før pause, mens Ødegaard dukket opp på overtid og satte spikeren i kista.

  Dermed klatrer Arsenal opp på toppen av tabellen i Premier League, men de har en kamp mer spilt enn rivalene Liverpool og Manchester City,

  Premier League - Arsenal v Brentford, Martin Ødegaard
  Foto: David Klein / Reuters
 • Norge vant B-VM i paraishockey

  Norges landslag i paraishockey vant B-VM på hjemmebane og rykket opp etter 4-3-seier over Tyskland i siste kamp.

  Morten Varnes scoret vinnermålet i forlegning, og trener Ole Eskild Dahlstrøm kunne dermed juble for VM-opprykk på hjemmebane.

  Ole Eskild Dahlstrøm
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
 • Lyon med råsterk snuoperasjon uten Hegerberg

  Ada Hegerberg var ikke i troppen, og det så blytungt ut for Lyon da de lå under 0–2 mot PSG i mesterliga-semifinalen lørdag kveld.

  Så snudde Hegerbergs lagvenninner kampen, og i løpet av seks magiske minutter fra det 80. il 86. minutt ble 0–2 til 3–2 i Lyon.

  Hegerbergs lag leder dermed 3–2 før returkampen i Paris om en uke.

Sendeplan

Kl. Program Kanal