Hjernerystelse for Kristian Forsberg

Kristian Forberg er usikker til Norges kamp mot Latvia lørdag, etter at han fikk en hjernerystelse i Italia-kampen onsdag.

Kristian Forsberg

Kristian Forsberg pådro seg hjernerystelse da Norge knuste Italia. Nå er det usikkert om han får spille mot Latvia lørdag

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

– Det er riktig at vi vil se an Kristians tilstand. Først fredag vil vi ta avgjørelsen om han skal spille lørdag, sier landslagslege Ole Fosse til NRK.

Forsberg slo hodet mot kanten av vantet etter en takling i kampen mot Italia onsdag. Det førte til en lettere hjernerystelse.

– Men han har det fint nå, han må bare ta det med ro i dag. Så ser vi på ham i morgen og tar avgjørelsen da, sier Fosse.

– Du er streng?

– Ja, jeg er streng. Det er viktig at han kommer seg skikkelig og at alle testene er fine. Foreløpig er kampen lørdag usikker for hans del, sier Fosse.

Norge kjemper for en plass i kvartfinalen i VM. De ble poengløse i tapene mot Sverige og Russland, men fikk et poeng mot Tsjekkia tross tap på straffer.

Men så ble det 6–2 over Italia onsdag. Nå venter Latvia, Tyskland og Danmark i de siste gruppekampene. De fire beste går til kvartfinale.

Siste nytt

  • Lillestrøm snublet mot Start

    Lillestrøm «måtte» ha tre poeng mot allerede nedrykksklare Start, men sørlendingene ødela Åråsen-festen ved å holde vertene til 1-1. Dennis Agyare Antwi sendte Start i ledelsen før pause, mens Tomas Malec utlignet da timen var spilt. Dermed er Lillestrøm bare to poeng foran Stabæk, som ligger under streken med 28 poeng.

    Lillestrøm
    Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Eliteserien: Sogndal - Strømsgodset