NRK Meny

Hevder Armstrong navnga medhjelpere

Lance Armstrong skal ha oppgitt en rekke navn på medhjelpere som forsynte ham med dopingmidler under karrieren. Navnene ble gitt av Armstrong under ed i rettssak sist november, men ble ikke offentliggjort før onsdag av en advokat for den dopingtatte syklisten Floyd Landis, skriver USA Today. På direkte spørsmål om hvem som forsynte ham med prestasjonsfremmende midler, svarte Armstrong trener Pepi Marti, lege Pedro Celaya, lege Luis Garcia del Moral og lege Michele Ferrari. Omtrent alle som ble nevnt av Armstrong i retten har nektet at de har bidratt til doping, skriver NTB.

Siste nytt

 • Lyon henter Denayer

  Franske Lyon har signert Jason Denayer fra Manchester City. Prisen skal angivelig være på 96 millioner kroner. 23-åringen klarte aldri å slå ordentlig gjennom på Citys førstelag og har nå signert en fireårskontrakt med den franske Ligue 1-klubben.

  Jason Denayer
  Foto: Emmanuel Dunand / AFP
 • NFF støtter Ceferin i UEFA-valget

  NFF og de fem andre nordiske fotballforbundene stiller seg bak nåværende UEFA-president Aleksander Ceferin under neste års presidentvalg i Roma i februar. Avgjørelsen ble tatt under et møte for de nordiske fotballforbundene i Helsingfors i helgen.

  SOCCER-WORLDCUP/CEFERIN
  Foto: Pierre Albouy / Reuters
 • Hodgson raser mot teatralsk Salah

  I kampen mellom Liverpool og Crystal Palace gikk Mohamed Salah over ende i feltet etter nærkontakt med Mamadou Sakho og fikk straffe. Palace-manager Roy Hodgson mener Salah falt lett. – Hvis det var et straffespark så har spillet endret seg til noe ugjenkjennelig.

  Premier League - Crystal Palace v Liverpool
  Foto: John Sibley / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
NM fotball: Kolbotn - Klepp
NM fotball: Trondheims-Ørn - Sandviken
NM Fotball: Trondheims-Ørn-Sandviken
Sport i dag