Hopp til innhold

Hete hoder og bråk i NHL-kamp

Det haglet med utvisninger i den andre kvartfinalekampen i NHL-sluttspillet mellom Florida Panthers og Boston Bruins. I alt ble det utdelt flere timer med tid i fryseboksen.

Panthers vant til slutt kampen 6-1 og utlignet kampserien til 1-1, men best vil kanskje utvisningskaoset i tredje periode bli husket.

Superstjernene Matthew Tkachuk (Boston) og David Pastrnak (Florida) endte blant annet i en regelrett nevekamp ​​og fikk inn flere solide treffere på hverandre. De ble ilagt til sammen 30 minutter i utvisningsboksen.

– Vi snakker om to stjerner. Det litt hett og de ville utfordre hverandre. Jeg synes det var kjempebra. De så OK ut da det hele var over. Kanskje noen ble opprørt av det, men jeg beklager – jeg syntes det var kjempebra, sa Panthers -trener Paul Maurice til AP etter kampen.

Totalt ble det delt ut til sammen 157 minutter i onsdagens kamp. 146 av dem kom i tredje periode. Hele tolv spillere fikk kampstraff.

Lagene møtes til den tredje kampen i best av sju-serien allerede fredag.

(NTB)

uVWot711Ngk
Foto: AP

Siste nytt

 • Caitlin Clark førte Fever til seier i «hatkampen» mot Sky: – Som det skal være

  Caitlin Clark flørtet med trippel-tosifret og leverte 23 poeng, ni assist og åtte returer da Indiana Fever slo Chicago Sky 91-83 i søndagens «hatkamp» i WNBA.

  Hun ble offer for en ny stygg foul, men beholdt roen og satte straffene.

  – Slik er basketball. Vi prøver alle å vinne, og det er som det skal være, sa Clark om behandlingen hun fikk fra Angel Reese, som slo etter ballen og traff henne hardt i hodet.

  (NTB)

  caitlin clark
  Foto: AP
 • DeChambeau sikret sin andre US Open-seier på siste hull

  Bryson DeChambeau sikret søndag karrierens andre seier i US Open i golf. Med par på siste hull, slo han nordirske Rory McIlroy med bare ett slag.

  McIlroy var i poengrommet da DeChambeau satte den siste seieren og slapp jubelen løs for seieren. Amerikaneren fullførte turneringen sju slag under par.

  Med fem birdies på den siste runden, så det lenge lovende ut for McIlroy, men han bommet også på to korte putter. Han endte dagen ett slag under par – to slag bedre enn DeChambeau – men endte altså ett slag bak sammenlagt.

  Norske Viktor Hovland spilte ikke den siste og avgjørende runden – eller runde før – etter at han ikke klarte cuten etter de to første dagenes spill. Han gikk de innledende rundene seks slag over par, mens de 74 spillerne som kom videre i turneringen, spilte til fem over par eller bedre.

  (©NTB)

  DeChambeau
  Foto: AFP
 • Vu vant LPGA-turnering etter omspill

  Lilia Vu fra USA avgjorde med birdie på tredje ekstrahull da LPGA-turneringen i Belmont i Michigan ble avgjort i omspill mellom tre spillere.

  Lexi Thompson fra USA og Grace Kim fra Australia måtte nøye seg med delt 2.-plass. Kim startet søndagen med fem slags ledelse, men en 73-runde (ett slag over par) slapp rivalene inn i seierskampen.

  Vu leverte en bogeyfri 65-runde, mens Thompson brukte 68 slag søndag.

  I omspillet spilte de først 18. hull to ganger. Alle tre fikk birdie hver gang. Dermed flyttet de seg til 5. hull, og der avgjorde Vu.

  Seieren ga henne 4,8 millioner kroner i seierspremie.

  Celine Borge var sist av alle etter en 78-runde første dag av turneringen. Hun spilte seg stort opp med en 67-runde fredag, men var likevel tre slag fra å greie cuten halvveis.

  Borge har misset cuten i sju av sine åtte siste turneringer på LPGA-touren.

  (©NTB)

  Lilia Vu
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal