Hopp til innhold

Herrene straks i gang

Martin Johnsrud Sundby har mye å ta inn på sveitseren Dario Cologna på dagens jaktstart i Tour de Ski. Han starter 26,9 sekunder bak. – Jeg kommer til å prøve å gå et jevnt løp. Alle går livet av seg i starten for å ta inn de foran. Det kommer jeg til å gjøre også, sier Sundby.

Siste nytt

  • Elisabeth Terland kan bli sesongens spiller i England

    Elisabeth Terland har levert en strålende sesong for Brighton i engelsk fotball og kjemper nå om å bli sesongens spiller i superligaen.

    De åtte nominerte til den gjeve prisen ble offentliggjort fredag. Terland er i svært celebert selskap.

    Den norske 22-åringen har notert seg for 13 mål og én målgivende for klubblaget denne sesongen. Det plasserer henne på annenplass på toppscorerlisten i ligaen. Kun Manchester Citys Khadija Shaw (21 mål) har scoret flere.

    Terland har med 13 scoringer scoret imponerende 50 prosent av Brightons 26 mål. Klubben ligger på en niendeplass av tolv i serien før siste serierunde.

    Totalt står hun med totalt 23 mål i alle konkurranser for Brighton, hvilket er klubbrekord. Aileen Whelan hadde den tidligere bestenoteringen på 19 mål.

    Tidligere denne uken ble hun kåret til sesongens beste spiller i Brighton.

    I kampen om sesongens spiller-prisen er Terland nominert sammen med Chelsea-duoen Niamh Charles og Lauren James, samt Manchester Citys Shaw og Khiara Keating, Tottenham-spiller Grace Clinton, Arsenal-spiller Lotte Wubben-Moy og Leicesters Jutta Rantala. (NTB/NRK)

    Terland
    Foto: NTB
  • Cole Palmer kåret til månedens spiller i Premier League

    22 år gamle Cole Palmer har hatt en strålende sesong i Chelsea etter overgangen fra Manchester City i sommer.

    I april rant målene inn for midtbanespilleren, som scoret hat trick mot Manchester United og deretter fire mål mot Everton elleve dager senere. Totalt ble det syv mål og én målgivende pasning på fire kamper i Premier League for Palmer i løpet av april.

    Britain Soccer FA Cup
    Foto: Dave Shopland / AP
  • Johansen beroliger Sarpsborg-fansen etter skadefrykt

    Sarpsborg-fansen holdt pusten da Stefan Johansen måtte gå av mot Molde med skade. Nå kommer det en beroligende oppdatering fra hovedpersonen.

    Sarpsborg skriver fredag i sine mediekanaler at Johansen er klar for spill mot Sandefjord borte.

    – Alt er bra! Det var egentlig bare litt stivhet som gjorde at det der og da var bedre å få på litt freshe bein etter vi gikk ned til ti mann. Jeg har fått mange spørsmål om ingenting. Er kneet bra? Jeg trente i dag, så alt er bra, sier Stefan Johansen. (NTB)

    Stefan Johansen
    Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal