Her stikker golfstjernen fra bisvermen

Pablo Larrazabal (30) måtte flykte rett i vannet da han ble angrepet av bier - men summet seg og tok siste stikk med en birdie.

Pablo Larrzabal

HOLE IN VANN: Pablo Larrazaba tok en spansk en og reddet seg unna biesvermen.

Foto: Joshua Paul / Ap

Larrazabal

BI(RDIE): Pablo Larrazabal ble hjulpet opp og greide å fullføre runden.

Foto: Joshua Paul / Ap

Den bisarre situasjonen oppstod ved siden av det femte hullet under Malaysian Open i Kuala Lumpur på fredag.

Golfspilleren Pablo Larrazabal var på vei mot en ordinær runde etter litt broddløst spill. Lite visste han at han skulle ende med å stikke seg ut.

En rasende bisverm dukket nemlig opp på banen, og så seg ut spanjolen, ifølge AP.

– Det skumleste jeg har opplevd

De aggressive insektene gikk rett til angrep, og før han fikk summet seg hadde Larrazabal blitt stukket flere ganger, inkludert i ansiktet.

– De var gigantiske. 30 eller 40 av dem begynte å angripe meg, sier han til AFP.

Til slutt så han ingen annen utvei enn å kaste seg uti nærmeste vanndam - fullt påkledd i pyntelige golfklær.

– Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Caddien min sa at jeg skulle løpe, så jeg begynte å løpe som en villmann. Men biene var der fortsatt, så de andre spillerne sa jeg skulle hoppe i innsjøen.

– Jeg løp til innsjøen, kastet ned scorecardet mitt, tok av meg skoene og hoppet i vannet. Det var det skumleste jeg har opplevd i karrieren min, soleklart. Jeg har aldri vært så redd, sier Larrazabal.

Pablo Larrazabal måtte flykte i vannet da han ble angrepet av bier på golfbanen i Kuala Lumpur.

Se videoen av Larrazabal som ble angrepet av bier på golfbanen: - Jeg har aldri vært så redd.

Summet seg

Etter noen minutter fikk han grønt kort til å komme opp av vannet og bort til det medisinske teamet.

30-åringen fra Barcelona fikk behandling og kom seg ut på greenen igjen. Der kontrollerte han elegant inn en birdie. Til slutt endte han fire slag under par på dagens runde.

– Det kommer til å bli veldig, veldig skummelt å spille det hullet på nytt til helgen, sier Larrazabal.

Siste nytt

 • Zuccarello med to mål i Wilds seier

  Mats Zuccarello scoret to ganger i overtallsspill da Minnesota Wild strammet grepet om 3.-plassen i sin NHL-avdeling med 5–2 over Arizona Coyotes onsdag.

  Wild har slitt i overtallsspill, men nordmannen rettet på det med sitt 7. og 8. mål for sesongen. Coyotes pådro seg bare tre utvisninger i kampen, men Wild straffet alle tre med scoring.

  – Når man ikke lykkes i power play begynner man å tvile på seg selv, men det er bare å fortsette å prøve. Da kommer det, sa Zuccarello da han ble intervjuet i første pause. Da ledet Wild 1–0 etter hans første scoring.

  Coyotes Wild Hockey
  Foto: Craig Lassig / AP
 • Kastet stein på Real-bussen

  Det ble kastet gjenstander mot Real Madrids spillerbuss på vei til mesterligakampen på Anfield, og et vindu ble knust. Liverpool reagerer kraftig.

  – Vi fordømmer handlingene som førte til at Real Madrids spillerbuss ble skadd ved ankomst til Anfield i kveld. Det er fullstendig uakseptabel og skammelig oppførsel av noen få personer, sier en talsperson for Liverpool.

  – Vi ber oppriktig om unnskyldning til våre gjester for det de ble utsatt for. Vi vil samarbeide med Merseyside-politiet med å få fakta på bordet og identifisere de ansvarlige.

  Britain Soccer Champions League
  Foto: Jon Super / AP
 • Jarstein mister nok en kamp

  Rune Almenning Jarstein sliter fortsatt med ettervirkningene av covid og mister også helgens seriekamp for Hertha Berlin selv om han vil være ute av karantene.

  Det bekrefter trener Pal Dardai overfor klubbens nettsted.

  – Folk reagerer ulikt på korona. Rune har hatt feber i lang tid, og derfor er han ikke klar for trening igjen allerede torsdag, sier treneren, ifølge Kicker.

  Jarstein testet positivt på koronaviruset etter landslagssamlingen i slutten av mars.

  Jarstein
  Foto: Donovan Torres

Sendeplan

Kl. Program Kanal