Siste nytt

 • Viktig spiller ute for Norge

  Forsvarssjef Petter Øverby er ikke med i den norske kamptroppen som møter Sveits i kveld. Han sliter med mageproblemer, bekrefter lege Thomas Torgalsen til TV3.

  Landslagssjef Christian Berge sa tidligere lørdag at to spillere hadde magetrøbbel, men ville ikke si hvem. Landslagslegen sier Magnus Jøndal var den andre spilleren, men han er friskmeldt.

  – Jeg er litt overrasket over at det kommer nå. Det startet allerede på onsdag, forteller Torgalsen, og forklarer at det ikke er noen sammenheng mellom de som er syke.

  Også Christian O'Sullivan var ute med mageproblemer, men er nå tilbake. Alle spillerne har testet negativt for covid-19.

  Heller ikke Eivind Tangen, Espen Christensen og Simen Holand Pettersen er utelatt fra kveldens kamptropp.

  J2WYlSEa1qQ
  Foto: IHF / NTB
 • Lorentzen nummer fem

  Håvard Holmefjord Lorentzen er på femteplass samanlagt i sprint-EM på skøyter etter første dag, over eitt tidspoeng bsk leiande Thomas Krol.

  Lorenzen blei nr 6 på 500 m (35,04) og 7 på 1000 m (1.09,24).

  Bjørn Magnussen er nr 12 og Odin By Farstad blei diska på 500 m.

  I kvinneklassen er Julie Nistad Samsonsen og Martine Ripsrud nr 14 og 15 etter første dag.

  Håvard Lorentzen
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB
 • Carlsen med pangstart

  Magnus Carlsen åpnet Wijk aan Zee-turneringen på best mulig måte. Lørdag vant han med hvite brikker mot Alireza Firouzja.

  Konkurransen er den første for Carlsen over et fysisk brett siden Norway Chess i høst. I tillegg er det den eneste som er planlagt i 2021.

  Carlsen tok en sjanse og vant på åpningsdagen i Wijk aan Zee i Nederland. Firouzja måtte til slutt gi opp etter flere gode trekk fra den norske verdensmesteren.

  Norway Chess
  Foto: Carina Johansen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal