Hopp til innhold

Hauge sikret seier til Milan

Jens Petter Hauge har vist fin form for AC Milan i det siste, og han fortsatte den gode formen med scoring mot Sparta Praha i Europaligaen, torsdag kveld.

Scoringen var nok en gang av den vakre sorten. Nordmannen slo tunnel på en Sparta Praha-forsvarer før han tok seg innover i sekstenmeteren og styrte ballen elegant i lengste hjørnet. Kampen endte 1–0.

Milan var allerede videre fra gruppespillet, men ble gruppevinner etter denne seieren. Lille slår følge med Milan videre i Europaligaen.

I samme gruppe tok Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi sin første seier i Europaligaen for sesongen med Celtic. Skottene vant 3–2 over Lille i Glasgow.

Det hadde imidlertid ingenting å si for Celtics del. Celtic røk ut av Europaligaen etter å ha havnet sist i gruppe H.

Jens Petter Hauge
Foto: DAVID W CERNY / Reuters

Siste nytt

 • Rallystjernen Ogier innlagt på sykehus etter kollisjon med privatbil på trening

  VM-gullgrossisten Sebastian Ogier og kartleser Vincent Landais er innlagt på sykehus etter å ha krasjet med en personbil på trening foran Rally Polen.

  Ogier Landais forberedte seg til denne ukens VM-runde i Polen da ulykken skjedde tirsdag.

  En talsmann for polsk politi opplyser til nyhetsbyrået AP at to biler var involvert i krasjen i landsbyen Wlosty nordøst i landet. Fire personer ble i etterkant sendt til sykehus.

  Området der krasjen skjedde ligger ikke langt fra den russiske eksklaven Kaliningrad.

  TV-opptak viser et ambulansehelikopter på et jorde og at politi og brannmenn er på stedet.

  Ogiers lag, Toyota Gazoo Racing, sier i en uttalelse at franskmannen og hans kartleser var «involvert i en trafikkulykke under rekognosering foran Rally Polen og har blitt tatt til sykehus for medisinske undersøkelser».

  40 år gamle Ogier er en av de mest fremgangsrike førerne i rallyhistorien. Han vant seks strake VM-titler fra 2013 til 2018. Den siste av hans totalt åtte kom i 2021.

  Denne sesongen deltar han i utvalgte runder. Han vant Rally Kroatia i april og Rally Portugal i mai.

  Polen er denne uken vertskap for sitt første WRC-arrangement på sju år. Ogier har vunnet der to ganger tidligere.

  (NTB)

  NxGZiqDVmDg
  Foto: AP
 • Nacho ferdig i Real Madrid: – En av de store legendene i klubben vår

  Midtstopper Nacho Fernández (34) er ferdig i Real Madrid etter 12 år på A-laget.

  Det skriver klubben i en pressemelding .

  «Real Madrid ønsker å uttrykke sin takknemlighet og hengivenhet til Nacho, en av de store legendene i klubben vår», heter det i en uttalelse.

  Den spanske landslagsspilleren har spilt hele sin profesjonelle karriere i Real Madrid og kan skilte med 16 mål og 10 målgivende på 364 kamper.

  I løpet av de 12 årene har han også vært med på å vinne blant annet seks Champions League-trofeer, fire seriemesterskap og to cuptitler.

  Nacho kom til Real Madrid som 10-åring i 2001 og gikk gradene i akademiet, før han til slutt fikk sin debut på A-laget i 2012.

  – Siden han kom til ungdomsakademiet vårt som gutt, har Nacho alltid vært et eksempel på utvikling for alle og han har mottatt kjærlighet, anerkjennelse og beundring fra alle Real Madrid-fans. Real Madrid er og vil alltid være hans hjem, sier klubbpresident Florentino Pérez.

  Nacho avsluttet Real Madrid-karrieren som kaptein da han løftet sitt sjette Champions League-trofé etter 2-0-seieren over Borussia Dortmund.

  (NTB)

  b3ilU8UERKA
  Foto: AP
 • Norsk sykkeltalent klar for stjernelag

  Det norske sykkeltalentet Mikal Grimstad Uglehus (19) er klar for storlaget Visma Lease a Bikes utviklingslag.

  Det skriver laget i en pressemelding på sine nettsider.

  – Uglehus er en veldig sterk og allsidig rytter. Sammen vil vi jobbe med alle aspekter som vi anser som viktige i sporten: trening, ernæring, taktikk og coaching, sier utviklingssjef Robert de Groot i en uttalelse.

  Uglehus kommer fra Uno-X, hvor han har syklet den siste sesongen. 19-åringen har en 12.-plass fra Østerrike rundt og en 15.-plass fra årets sykkel-NM som resultater.

  – Jeg har kanskje ikke oppnådd de beste resultatene ennå, men basert på dataene tror teamet at det er innen rekkevidde, sier Uglehus.

  Bergenseren følger i fotsporene til Johannes Staune-Mittet, Per Strand Hagenes og Jørgen Nordhagen, som alle har vært en del av Vismas utviklingslag.

  – Alt er superprofesjonelt organisert her. Og laget har en merittliste med å få ryttere opp på et høyere nivå. Du ser sjelden en rytter bli dårligere hos Visma, sier Uglehus.

  (NTB)

Sendeplan

Kl. Program Kanal