Handball-sluttspelet er avlyst

Handballen kuttar sluttspelet i eliteserien, på grunn av korona-restriksjonanen.

Forbundet håpar å avslutte sesongen med ein finalekamp mellom Vipers og Storhamar i kvinneklassen i løpet av mai. Forbundet håper også å kunne avvikle cupfinalen mellom Vipers og Sola.

I klassen for menn blir sluttspelet heilt avlyst. Der håpar forbundet å kunne avvikle tre kvalifiseringskampar om opprykk.

I begge klassene blir det 14 klubbar neste sesong.

Vipers Henny Ella Reistad under eliteseriekampen i håndball mellom Vipers Kristiansand og Storhamar Håndball Elite.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix

Siste nytt

 • Ruuds overmann tapte finalen

  Matteo Berrettini, som slo Casper Ruud i semifinalen, tapte mot Alexander Zverev i finalen av Masters 1000-finalen i Madrid.

  Zverev, som er nummer seks på verdensrankingen, vant finalen 6-7 (8-10), 6-4, 6-3 og tok sin tredje seier på dette nivået.

  Matteo Berrettini
  Foto: Oscar Del Pozo / AFP
 • Hovland nærmet seg teten

  Viktor Hovlands to birdier på de ni første hullene av finalerunden førte ham nærmere teten i PGA-turneringen i North Carolina. Han holder fjerdeplassen.

  Med totalt seks slag under par etter sju spilte hull hadde han avansert til fjerdeplass og med tre slag opp til Keith Mitchell i tet.

  Hovland tok tredjeplassen i sin forrige PGA-turnering, og det tok ham opp til 11.-plass på verdensrankingen.

  Wells Fargo Golf
  Foto: Jacob Kupferman / AP
 • Molde sløste - vant likevel enkelt

  Straffebom til tross, Molde hadde få problemer med å slå nabo Kristiansund i eliteserieåpningen søndag. Kampen endte 2-0. Dermed fikk fjorårets andreplass en god start på årets sesong.

  Søndag truet de Kristiansund allerede fra start og fikk en gylden mulighet til å ta ledelsen på straffe før kvarteret var slutt. Den skjøt derimot Ohi Omoijuanfo langt over mål. Likevel gikk de til pause med 2-0 etter mål fra Eirik Ulland Andersen og Ola Brynhildsen.

  Eliteserien fotball 2021, Molde - Kristiansund.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal