Hopp til innhold

Haller etter svulst-beskjeden: – Skal fokusere på å bli frisk

Sébastien Haller takker for støtten etter at Borussia Dortmunds nyinnkjøpte spiss fikk påvist svulst i testiklene.

«Takk for alle meldingene og støtten jeg har fått etter gårsdagens beskjed. Min familie og jeg takker dere», skriver Haller på Twitter.

Dortmund opplyste om Hallers helsesituasjon mandag kveld. Spissen hadde følte seg uvel på trening i Bad Ragaz i Sveits, og av den grunn reist til Dortmund for undersøkelser.

Etter en grundig sjekk fant legeteamet en svulst i en av testiklene hans.

«Jeg skal nå fokusere på å bli frisk for å komme tilbake enda sterkere», skriver Haller.

Borussia Dortmund omtalte svulst-beskjeden som «et sjokk». Spissen ble tidligere i sommer hentet fra Ajax for å fylle tomrommet etter Erling Braut Haaland.

«Hele BVB-familien ønsker at Sébastien skal bli så fort frisk som mulig, og at vi kan klemme ham igjen snart. Vi vil gjøre alt i vår makt for å forsikre oss om at han får best mulig behandling», sto det i en uttalelse fra klubben. (NTB)

 Sebastien Haller
Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP

Siste nytt

 • Ny renndirektør i FIS

  Michal Lamplot rykker opp og blir renndirektør for langrenn i Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS). Han tar over for Pierre Mignerey, opplyser FIS i en pressemelding.

  Mignerey gir seg i jobben etter tolv år og erstattes med sin assistent.

  Lamplot har hatt flere roller i FIS før han nå tar steget opp og blir renndirektør. Kommende sesong skal han konsentrere seg om det sportslige, mens Doris Kallen blir verdenscupkoordinator.

 • Meling forlenget kontrakten med Rennes

  Landslagsspiller Birger Meling har utvidet kontrakten sin i den franske toppklubben Rennes med to år. Han er bundet til klubben til 2026.

  Venstrebackens forlengelse opplyses om av Rennes på Twitter. Meling forlot norsk fotball sommeren 2020. Da gikk han til Nimes, og ett år senere ble han en del av Rennes.

  Rennes ligger på 8.-plass i Ligue 1. Lørdag venter Strasbourg på bortebane. Meling har startet fem av de åtte kampene Rennes har spilt denne sesongen.

  Som seniorspiller har Meling vært i Stabæk og Rosenborg. Han har også en fortid i Middlesbrough og Viking som junior.

  Birger Meling
  Foto: LOIC VENANCE / AFP
 • Strammer inn bruk av flomlys

  Det blir innført nye regler for flomlys i Eliteserien og Toppserien i fotball. Grepet blir gjort for å spare strøm i en tid der energi koster langt mer enn før. Det skjer på anmodning fra interesseorganisasjonene Norsk Toppfotball og Toppfotball Kvinner, skriver NTB.

  Framover blir det kun tillatt å ha på flomlys først 45 minutter før kampstart. I snitt har dagens praksis vært på halvannen time.

  – Dette vil bidra til å redusere energiforbruket umiddelbart, og klubbene vil redusere energikostnadene, sier Pål Breen i Norsk Toppfotball.

  Eliteserien
  Foto: Christoffer Andersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 64 klipp
Sport
Spiller nå
Kjønn og religion er ingen hindring 00:45
Neste