Fikk sting og brøt

- Jeg var i mitt livs form, sa en gråtende Karoline Bjerkeli Grøvdal, som måtte bryte 10.000-meteren.

Video Fikk mageproblemer

Hun fikk hold og måtte bryte nesten midtveis i løpet.

- Jeg fikk vondt i magen, det bare kneip seg helt. Jeg klarte det ikke. Det var synd, for jeg er i god form og det gikk veldig fint i starten. Jeg skulle kanskje ha tatt det litt mer med ro i starten, sier en skuffet Grøvdal til NRK.

Dette var første gangen hun startet på 10.000 meter i en konkurranse. Nå vurderer hun å starte på 5000-meteren seinere i mesterskapet.

- Det er bare sting. Det skvulpa litt i magen før jeg begynte, jeg måtte ha mye væske i dag. Men så fikk jeg bare skikkelig hold. Det er surt.

- Jeg var i mitt livs form og hadde virkelig gledet meg til dette løpet her, så dette var kjedelig.

Hun var lett i beina og gikk offensivt ut.

- Det gikk ikke fort i feltet, og jeg var godt med. Så kom holdet, og da hadde jeg ikke noe valg, sa hun til NRK etter å ha brutt.

Tyrkiske Elvan Abeylegesse vant på tiden 31.10,24.

Siste nytt

 • Sendte Chelsea til semifinale

  Guro Reiten tok ansvar da Chelsea var på vei ut av ligacupen. Med ett mål og to assist senket hun Manchester City i kvartfinalen.

  Reiten startet på benken, men kom inn for Erin Cuthbert etter en drøy time. Hun la opp til utligningsmålet i det 90. minutt, scoret ledermålet i 1. ekstraomgang og serverte igjen da Sophie Ingle fastsatte resultatet til 4-2.

  Dermed fikk Chelsea revansj for tre tidligere bortetap mot Manchester City i ligacupen og er klar for semifinale mot West Ham eller Durham.

  Maren Mjelde spilte hele kampen i Chelsea-forsvaret, men det var Reiten og de andre innbytterne som spilte hovedrollene da tittelforsvareren tok seg videre.

  Guro Reiten
  Foto: Terje Bendiksby / NTB
 • Sjokktap for Real Madrid

  Real Madrid gikk på en ordentlig cup-mine i Spania onsdag. Nivå tre-laget Alcoyano måtte tåle en utvisning, men vant 2-1 etter ekstraomganger.

  Etter 115 spilte minutter scoret Juanan Casanova seiersmålet som sørget for en skikkelig skrell. Real Madrid stilte med mange førstelagsstjerner fra start, men maktet ikke å slå laget som til daglig spiller i Segunda B-divisjonen.

  Martin Ødegaard var imidlertid ikke med. Det var storoppslag i spanske medier inn mot kampen om at nordmannen ønsker seg et utlånt etter å ha blitt vraket fra Real-troppen flere ganger.

  Oppgjøret startet oppskriftsmessig for gjestene fra Madrid. Eder Militao scoret på overtid i første omgang og sørget dermed for 1-0-ledelse til pause.

  N4alSodTR50
  Foto: Jose Breton / AP
 • Tok omstridt målrekord

  Ronaldo scoret sitt 760. mål i karrieren da Juventus slo Napoli 2-0 i den italienske supercupen. Det gjør ham angivelig til tidens mestscorende på toppnivå.

  Dermed gikk han forbi Bican og tok det de fleste statistikere anerkjenner som den offisielle målrekorden. Den er imidlertid noe omstridt, ettersom den brasilianske storscoreren Pelè selv mener han har rekorden.

  Klubben Pelé spilte for, Santos, mener Brasil-legenden stoppet på 1091 mål for klubben. Om dette skulle stemme må Ronaldo score flere hundre mål til for å ta ham igjen.

  Cristiano Ronaldo
  Foto: MIGUEL MEDINA / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal