Granerud vraket til v-cupåpning

Halvor Egner Granerud må belage seg på hopping i kontinentalcupen mens lagkameratene på elitelandslaget innleder verdenscupen i Wisla til helgen. Det bekreftet landslagsledelsen under hoppernes såkalte «takeoff»-arrangement i Oslo onsdag formiddag. De norske hopperne som får sjansen er: Daniel-André Tande, Robert Johansson, Johann André Forfang, Robin Pedersen, Thomas Aasen Markeng og Marius Lindvik.

Halvor Egner Granerud
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Siste nytt

 • Alstad gir seg i Rosenborg

  Organisasjonssjef Trond Alstad er siste mann ut av brakka på Lerkendal. Alstad har hatt ansvar for organisasjon, kommunikasjon, samfunnsansvar og strategi i klubben sidan 2012, melder klubben på sine heimeside. Alstad var i søkelyset tidlegare i haust, då han stoppa eit NRK-intervju med Helland.

  Alstad
  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
 • Øyre Slind utklassa konkurrentane

  Astrid Øyre Slink var suveren og vann den 34 kilometer lange La Venosta i Italia laurdag. Ho var i mål heile tre minutt føre svenske Britta Johansson Norgren. Kari Vikhagen Gjeitnes tok 3.-plassen. I herreklassen vann russiske Ermil Vokujev, tre sekund føre Petter Eliassen og Morten Eide Pedersen.

  NM ski meråker 2019, Kvinner 3 x 5 km KKF Stafett.
  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
 • Slalåm-rennet avlyst

  Verdenscuprennet i slalåm i Val-d'Isère er avlyst. Det er tøffe værforhold og rennet skulle egentlig ha startet klokken 09.00. Det ble utsatt til 11:30. Henrik Kristoffersen var et av de norske håpene, men nå er det altså avslyt.

  -sbdvlJO6d0
  Foto: TOM PENNINGTON / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal