Hopp til innhold

Grace Bullen tok EM-gull etter sluttdrama

Grace Bullen (27) vant gull under bryte-EM i Romania. Dermed tar hun sitt tredje EM-gull i karrieren.

Det var duket før en jevn kamp mellom Bullen og tyske Luisa Helga Gerda i 62-kilosklassen.

Finalen startet forsiktig der ingen av duellantene ville ta store sjanser. Det var imidlertid Bullen som begynte på offensiven, og fikk overtaket med de tre første poengene.

Deretter tok hun to nye poeng og ledet 5–0 med ett minutt igjen. Litt ut av det blå kom tyskeren sterkt tilbake, og reduserte fire ganger på tampen.

Det hold likevel til gull for Bullen, som til slutt vant 5–4. Dermed kunne 27-åringen juble for sitt tredje EM-gull, det første i 62-kilosklassen.

Hun står også bokført med to medaljer i VM. Hun har gull i 59-kilosklassen og en bronse i 62-kilosklassen, begge fra 2022.

Bullen kom til finalen etter å ha slått Veranika Ivanova 6–3 i semifinalen.

vofoyDQmC0A
Foto: AP

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Siste nytt

 • Verstappen lekte med rivalene

  Max Verstappen bød aldri konkurrentene inn i seierskampen og vant Kinas Grand Prix i Formel 1 lørdag. Lewis Hamilton kjørte seg voldsomt opp.

  Verstappen tok karrierens 58. VM-seier da han kjørte inn til seier i helt overlegen stil. Nederlenderen lot seg ikke affisere av at feltet underveis ble samlet flere ganger som følge av at sikkerhetsbilen måtte på banen.

  McLaren-fører Lando Norris tok annenplassen søndag, mens Verstappen-lagkompis Sergio Perez fulgte deretter.

  (NTB)

  Max Verstappen
  Foto: GREG BAKER / AFP
 • Gnistrende Messi herjet i ny Inter Miami-seier

  Lionel Messi scoret to ganger og plusset på med en målgivende pasning da Inter Miami slo Nashville 3-1 i Major League Soccer lørdag.

  Seieren betyr at Miami-klubben, som har David Beckham på eiersiden, beholder plassen på toppen av tabellen i den østlige avdelingen i Major League Soccer.

  (NTB)

  MLS Nashville Miami Soccer
  Foto: Marta Lavandier / AP
 • Norsk MLS-proff reddet poeng i overtidsdrama

  Tomas Totland scoret sitt første mål i Major League Soccer da han ble redningsmann for St. Louis i 3-3-kampen mot Kansas City lørdag.

  Nærmere to av de tre tillagte minuttene var spilt da Totland kom alene med keeper på høyresiden og iskaldt satte inn utligningen. Jubelscenene som fulgte var elleville.

  Høyreback Totland signerte for MLS-klubben i desember i fjor. 24-åringen forlot da Häcken.

  (NTB)

  MLS DC United St Louis Soccer
  Foto: Jeff Roberson / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal