Hopp til innhold

Her har han nettopp ødelagt City-festen

Sergio Aguero scoret sitt 150. mål for Manchester City, men serielederen gikk på en smell på overtid da Marten de Roon sikret 1-1 for Middlesbrough.

Marten de Roon

FESTBREMS: Da Manchester City så ut til å sikre seieren som fortsatt skulle holde dem på tabelltoppen, dukket Marten de Roon opp og utliknet

Foto: OLI SCARFF / Afp

Laster innhold, vennligst vent..

Etter å ha blitt nektet ved flere anledninger av en het Victor Valdes i Boro-målet, fikk argentineren endelig nettkjenning da han styrte inn et innlegg fra Kevin De Bruyne like før pause.

28-åringen står med like mange mål som Chelseas Diego Costa denne sesongen og 150 totalt i løpet av City-karrieren.

Men da Marten de Roon kjempet inn sitt første Premier League-mål på overtid, måtte Pep Guardiola se laget sitt gå på sitt tredje poengtap på rad på hjemmebane.

Med poengdelingen har Arsenal og Liverpool muligheten til å passere City på tabellen med seirer søndag.

Valdes-show

Pep Guardiolas menn beleiret seg tidlig utenfor Boros 16-meter under lørdagens oppgjør. De Bruyne var nærme med en markkryper som snek seg rett utenfor etter 23 minutter.

Sju minutter senere fikk Agüero en kjempesjanse, men spissen ble stoppet av en feberredning av Valdes da han skjøt fra elleve meter.

Fire minutter senere sto den tidligere Barcelona-keeperen i veien igjen for både Agüero og David Silva.

Etter 43 spilte minutter klarte imidlertid ikke keeperen å gjøre noe da De Bruyne åpnet opp forsvaret med et smart innlegg fra høyre. Aguero gjorde det han har gjort 150 ganger på 223 kamper for City og sendte hjemmelaget i ledelsen.

Jesus Navas banket til i stolpen sekunder før pause, men Boro slapp med skrekken.

Boro-sjanse

Bortelaget hadde utrolige null touch innenfor motstanderens 16-meter i første omgang, men var på en sjelden visitt like etter pause. Adam Forshaw ble spilt fri av Adama, men engelskmannens avslutning ble stoppet av Claudio Bravo.

Resten av kampen lignet veldig på de første 45 minuttene, men City kom til færre målsjanser. I stedet var det bortelaget som utlignet på overtid da Marten de Roon stupte inn 1-1 via Bravo.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Ventura nær seier - tapte etter omspill

  Kristoffer Ventura kjemper for å komme seg tilbake på PGA-touren og leverte et toppresultat på Korn Ferry-touren, nivået under PGA-touren i helgen.

  Ventura gikk ut i lederball søndag og etter en runde to slag under par, endte det hele med et omspill om seieren for nordmannen i Argentina Open

  Der gjorde både han og amerikanske Mason Andersen birdie på første omspillshull. På andre forsøk ble det igjen birdie for Anderson, mens Ventura måtte nøye seg med par. Dermed endte nordmannen på annenplass, noe som sender han opp på tiendeplass på poenglista. De 25 beste ved sesongslutt får plass på PGA-touren.

  Kristoffer Ventura
  Foto: Reuters
 • Henrik Kristoffersen på slalåmpallen i Aspen

  Henrik Kristoffersen kjørte ned til 3.-plass i søndagens slalåmrenn i Aspen.

  Romerikingen inntok dermed verdenscuppallen for 86. gang i karrieren. 52 av dem har kommet i slalåm.

  Kristoffersen endte 1,17 sekunder bak vinneren Loïc Meillard. Han var også nummer tre etter første omgang og hadde 1,07 sekunder opp til Clément Noël.

  I pallkampen var også Alexander Steen Olsen en aktør. Kjelsås-gutten lå rett bak Kristoffersen med fire hundredeler før finalen, men passiv kjøring i andreomgangen tok ham ned ni hakk på resultatlista.

  Timon Haugan kjørte seg opp fra 18.- til 6.-plass i snøværet i Colorado, mens Sebastian Foss-Solevåg ble nummer 20.

  Atle Lie McGrath, Halvor Hilde Gunnleiksrud og Theodor Brækken kjørte alle ut i første omgang.

  Den skjebnen var det mange som led. Hele 26 alpinister kom aldri til mål, og det bidro til å gi Foss-Solevåg en omgang til. (NTB)

  ofcwzkn9cc8
  Foto: AP
 • Nordås før VM-finalen: – Det blir et helsikes kaos

  Narve Gilje Nordås tror det blir et bikkjeslagsmål om medaljene på 1500 meter i VM innendørs i Glasgow.

  Søndag formiddag gikk NRK på Narve Gilje Nordås og Gjert Ingebrigtsen langs elven Clyde, der de gjorde siste finpuss før kveldens VM-finale på 1500 meter.

  – Det blir jo et helsikes kaos, sier Nordås, som er den best rangerte løperen på 1500 meter i VM-finalen, til NRK.

  Opprinnelig skulle det være tolv løpere i finalen. I tillegg fikk to øvrige utøvere plass i finalen etter fall i forsøket. Totalt dermed 14 løpere.

  Til sammenligning var det bare syv løpere i forsøksheatet til Nordås.

  – Selv til å være utendørs så er det forbanna mye folk, så når du skal fordele det på en innendørsbane, så tror jeg det blir folk som faller. Jeg må bare satse på at jeg ikke blir en av dem. Hvis jeg holder meg på beina, så tror jeg det kan bli bra.

  NRKs friidrettsekspert håper det blir satt fart fra start.

  – Det er litt for mange til at det er helt bra, men vi får tro at det går bra og at noen tar ansvar for å springe raskt fra start, sier Vebjørn Rodal.

  Finalen ser du 22.30 på NRK1 og i NRK TV.

  Narve Gilje Nordås
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal