Her har han nettopp ødelagt City-festen

Sergio Aguero scoret sitt 150. mål for Manchester City, men serielederen gikk på en smell på overtid da Marten de Roon sikret 1-1 for Middlesbrough.

Marten de Roon

FESTBREMS: Da Manchester City så ut til å sikre seieren som fortsatt skulle holde dem på tabelltoppen, dukket Marten de Roon opp og utliknet

Foto: OLI SCARFF / Afp

Laster innhold, vennligst vent..

Etter å ha blitt nektet ved flere anledninger av en het Victor Valdes i Boro-målet, fikk argentineren endelig nettkjenning da han styrte inn et innlegg fra Kevin De Bruyne like før pause.

28-åringen står med like mange mål som Chelseas Diego Costa denne sesongen og 150 totalt i løpet av City-karrieren.

Men da Marten de Roon kjempet inn sitt første Premier League-mål på overtid, måtte Pep Guardiola se laget sitt gå på sitt tredje poengtap på rad på hjemmebane.

Med poengdelingen har Arsenal og Liverpool muligheten til å passere City på tabellen med seirer søndag.

Valdes-show

Pep Guardiolas menn beleiret seg tidlig utenfor Boros 16-meter under lørdagens oppgjør. De Bruyne var nærme med en markkryper som snek seg rett utenfor etter 23 minutter.

Sju minutter senere fikk Agüero en kjempesjanse, men spissen ble stoppet av en feberredning av Valdes da han skjøt fra elleve meter.

Fire minutter senere sto den tidligere Barcelona-keeperen i veien igjen for både Agüero og David Silva.

Etter 43 spilte minutter klarte imidlertid ikke keeperen å gjøre noe da De Bruyne åpnet opp forsvaret med et smart innlegg fra høyre. Aguero gjorde det han har gjort 150 ganger på 223 kamper for City og sendte hjemmelaget i ledelsen.

Jesus Navas banket til i stolpen sekunder før pause, men Boro slapp med skrekken.

Boro-sjanse

Bortelaget hadde utrolige null touch innenfor motstanderens 16-meter i første omgang, men var på en sjelden visitt like etter pause. Adam Forshaw ble spilt fri av Adama, men engelskmannens avslutning ble stoppet av Claudio Bravo.

Resten av kampen lignet veldig på de første 45 minuttene, men City kom til færre målsjanser. I stedet var det bortelaget som utlignet på overtid da Marten de Roon stupte inn 1-1 via Bravo.

Laster innhold, vennligst vent..

Sportsnyheter

Disse 32 sekundene opprørte politiet i Qatar

Bildene fra innsiden av en migrantleir ledet trolig til at NRK-journalistene Halvor Ekeland og Lokman Ghorbani ble arrestert i Qatar.

Siste nytt

 • Koronatrøbbel for Austerrike

  Austerrikes VM-lag i handball måtte la landslagssjef Herbert Müller vere igjen heime då dei reiste til Spania. Han har testa positivt for koronaviruset.

  Det melder ORF, som opplyser at Müllers assistent Erwin Gierlinger og spelaren Katarina Pandza er identifiserte som nærkontaktar og er isolert.

  Austerrike skal spele dei innleiande kampane sine i Torrevieja.

  Heile delegasjonen bortsett frå dei isolerte testa negativt både før avreise og etter at dei kom fram til Spania.

  Østerrike håndball
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
 • Det stoppa på 10-0

  Det blei berre ei scoring då VM-kvalifiseringskampen mellom Armenia og Norge blei avslutta onsdag morgon.

  Ingrid Syrstad Engen scora på straffe etter at ho sjølv var felt. Dermed blei det endelege resultatet 10-0 til Norge.

  Norge leier gruppa med 16 poeng på seks kampar og 34-0 i målskilnad. Gruppevinnaren går til VM i Australia og New Zealand i 2023.

  Kvalifiseringa held fram i april.

  Kampen blei avbroten tysdag, fordi skodda blei for tjukk. Då var det 20 minutt att, og Norge leia 9-0. Derfor måtte resten av kampen i Jerevan spelast onsdag, nærmast som eit pliktløp.

  Ingrid Syrstad Engen
  Foto: Hakob Berberyan / AP
 • Deilas New York City til semifinale

  New York City, med Ronny Deila om trenar, er klare for semifinale i MLS-sluttspelet etter kvartfinalesiger over topprangerte New England Revolution på bortebane. Så langt har New York-klubben aldri nådd før.

  Kampen enda 2-2 etter ekstraomgangar. Det stod 1-1 etter 90 minutt. New York tok leiinga tidleg i andre ekstraomgang, men heimelaget utlikna i nest siste minutt.

  Deilas menn var stødigast i straffesparkkonkurransen, som dei vann 5-3.

  I semifinalen - som også er kampen om meisterskapet i Eastern Conference - skal New York møte Phladelphia Union, der Jakob Glesnes spelar. Den kampen går komande søndag.

  I den andre semifinalen skal Portland Timbers møte Real Salt Lake.

  New York City-jubel
  Foto: David Butler II / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal