Hopp til innhold

Her har han nettopp ødelagt City-festen

Sergio Aguero scoret sitt 150. mål for Manchester City, men serielederen gikk på en smell på overtid da Marten de Roon sikret 1-1 for Middlesbrough.

Marten de Roon

FESTBREMS: Da Manchester City så ut til å sikre seieren som fortsatt skulle holde dem på tabelltoppen, dukket Marten de Roon opp og utliknet

Foto: OLI SCARFF / Afp

Laster innhold, vennligst vent..

Etter å ha blitt nektet ved flere anledninger av en het Victor Valdes i Boro-målet, fikk argentineren endelig nettkjenning da han styrte inn et innlegg fra Kevin De Bruyne like før pause.

28-åringen står med like mange mål som Chelseas Diego Costa denne sesongen og 150 totalt i løpet av City-karrieren.

Men da Marten de Roon kjempet inn sitt første Premier League-mål på overtid, måtte Pep Guardiola se laget sitt gå på sitt tredje poengtap på rad på hjemmebane.

Med poengdelingen har Arsenal og Liverpool muligheten til å passere City på tabellen med seirer søndag.

Valdes-show

Pep Guardiolas menn beleiret seg tidlig utenfor Boros 16-meter under lørdagens oppgjør. De Bruyne var nærme med en markkryper som snek seg rett utenfor etter 23 minutter.

Sju minutter senere fikk Agüero en kjempesjanse, men spissen ble stoppet av en feberredning av Valdes da han skjøt fra elleve meter.

Fire minutter senere sto den tidligere Barcelona-keeperen i veien igjen for både Agüero og David Silva.

Etter 43 spilte minutter klarte imidlertid ikke keeperen å gjøre noe da De Bruyne åpnet opp forsvaret med et smart innlegg fra høyre. Aguero gjorde det han har gjort 150 ganger på 223 kamper for City og sendte hjemmelaget i ledelsen.

Jesus Navas banket til i stolpen sekunder før pause, men Boro slapp med skrekken.

Boro-sjanse

Bortelaget hadde utrolige null touch innenfor motstanderens 16-meter i første omgang, men var på en sjelden visitt like etter pause. Adam Forshaw ble spilt fri av Adama, men engelskmannens avslutning ble stoppet av Claudio Bravo.

Resten av kampen lignet veldig på de første 45 minuttene, men City kom til færre målsjanser. I stedet var det bortelaget som utlignet på overtid da Marten de Roon stupte inn 1-1 via Bravo.

Laster innhold, vennligst vent..

Sportsnyheter

Fernandes til NRK om banestormeren: – Fikk ikke med meg det som skjedde

En tilskuer løp ut på banen med regnbueflagg i VM-kampen mellom Portugal og Uruguay. Minutter senere ble Bruno Fernandes den store helten for Portugal da han sikret avansement til åttedelsfinalen.

Siste nytt

 • VM-sjefen innrømmer hundrevis av dødsfall

  VM-sjefen i Qatar, Hassan Al-Thawadi, sier i et intervju med Piers Morgan at det er flere hundre mennesker som har gått bort i byggingen av verdensmesterskapet.

  – Beregningene er på mellom 400 og 500 døde. Det eksakte nummeret er noe som blir diskutert. Ett dødsfall, er ett for mye. Så enkelt er det, sier Al-Thawadi til Piers Morgan.

  VM-komiteen har tidligere kun innrømmet tre dødsfall som har skjedd i tilknytning til arbeid på stadioner.

  Human Rights Watchs melder på sin side at 15.021 ikke-qatarere døde i landet mellom 2010 og 2019. Amnesty har skrevet i en rapport at sju av ti dødsfall blant migrantarbeidere i Qatar mangler en troverdig forklaring og at tallet på dødsfall trolig er langt høyere. (NTB)

  Hassan Al-Thawadi
  Foto: Darko Bandic / AP
 • Nye bekymringer for Neymar

  Under mandagens kamp mellom Brasil og Sveits i fotball-VM, måtte Brasil-stjernen Neymar stå over grunnet skaden han pådro seg i foten under åpningskampen.

  Nye opplysninger sier at Neymar ikke var til stede på stadion da Brasil sikret åttedelsfinale etter 1-0 mot sveitserne.

  – Han var trist over at han ikke kunne komme til stadion fordi han ikke hadde det så bra. Ikke bare på grunn av foten, men også på grunn av litt feber, sa angriper Vinicius Júnior (22) til TV Globo etter kampen, ifølge AP.

  Neymar holdt seg på spillerhotellet og fikk behandling for foten, og lagkameraten håper han blir frisk så fort som mulig.

  Neymar
  Foto: BENOIT TESSIER / Reuters
 • Bild: Fifa etterforsker Tyskland

  Fifa har startet en etterforskning av Det tyske fotballforbundet (DFB) etter at Tyskland ikke stilte med noen spillere på pressekonferansen deres før 1-1-kampen mot Spania. Der møtte bare landslagssjef Hansi Flick opp, selv om alle lag er forpliktet til å stille med en spiller, i tillegg til hovedtreneren.

  Ifølge Bild etterforsker Fifas disiplinærkomité brudd på artikkel 44 i VM-reglementet.

  Flick begrunnet fraværet av spillere med den lange avstanden fra hotellet deres i Al-Shamal til pressesenteret i Doha, i tillegg til den korte tiden mellom pressekonferansen (14.15) og deres siste trening før Spania-kampen (17.30).

  – Vi ønsker ikke at noen spillere skal ta denne turen, det er nesten tre timer. Spillerne bør forberede seg til treningen i den viktige fasen av turneringen. Det må vi akseptere, sa Flick.

  DFB kan vente seg enten en advarsel eller en bot fra Fifa.

  FIFA World Cup Qatar 2022 - Germany Press Conference
  Foto: GARETH BUMSTEAD / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Derfor er Qatar-VM omdiskutert 02:43
Neste