Her har han nettopp ødelagt City-festen

Sergio Aguero scoret sitt 150. mål for Manchester City, men serielederen gikk på en smell på overtid da Marten de Roon sikret 1-1 for Middlesbrough.

Marten de Roon

FESTBREMS: Da Manchester City så ut til å sikre seieren som fortsatt skulle holde dem på tabelltoppen, dukket Marten de Roon opp og utliknet

Foto: OLI SCARFF / Afp

Laster innhold, vennligst vent..

Etter å ha blitt nektet ved flere anledninger av en het Victor Valdes i Boro-målet, fikk argentineren endelig nettkjenning da han styrte inn et innlegg fra Kevin De Bruyne like før pause.

28-åringen står med like mange mål som Chelseas Diego Costa denne sesongen og 150 totalt i løpet av City-karrieren.

Men da Marten de Roon kjempet inn sitt første Premier League-mål på overtid, måtte Pep Guardiola se laget sitt gå på sitt tredje poengtap på rad på hjemmebane.

Med poengdelingen har Arsenal og Liverpool muligheten til å passere City på tabellen med seirer søndag.

Valdes-show

Pep Guardiolas menn beleiret seg tidlig utenfor Boros 16-meter under lørdagens oppgjør. De Bruyne var nærme med en markkryper som snek seg rett utenfor etter 23 minutter.

Sju minutter senere fikk Agüero en kjempesjanse, men spissen ble stoppet av en feberredning av Valdes da han skjøt fra elleve meter.

Fire minutter senere sto den tidligere Barcelona-keeperen i veien igjen for både Agüero og David Silva.

Etter 43 spilte minutter klarte imidlertid ikke keeperen å gjøre noe da De Bruyne åpnet opp forsvaret med et smart innlegg fra høyre. Aguero gjorde det han har gjort 150 ganger på 223 kamper for City og sendte hjemmelaget i ledelsen.

Jesus Navas banket til i stolpen sekunder før pause, men Boro slapp med skrekken.

Boro-sjanse

Bortelaget hadde utrolige null touch innenfor motstanderens 16-meter i første omgang, men var på en sjelden visitt like etter pause. Adam Forshaw ble spilt fri av Adama, men engelskmannens avslutning ble stoppet av Claudio Bravo.

Resten av kampen lignet veldig på de første 45 minuttene, men City kom til færre målsjanser. I stedet var det bortelaget som utlignet på overtid da Marten de Roon stupte inn 1-1 via Bravo.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Sørloth presentert for RB Leipzig

  Alexander Sørloth ble onsdag presentert som RB Leipzig-spiller på en pressekonferanse.

  – Jeg forventer å komme hit for å vinne kamper. Jeg har sett noen fra mesterligaen i fjor. Laget ser veldig bra ut. De vil angripe, vil presse høyt, det er min type fotball, sier Sørloth i et intervju med klubben.

  Den norske landslagsspissen har signert en kontrakt frem til 2025.

  Sørloth kan få sin debut for klubben i lørdagens bortekamp mot Bayern Leverkusen.

  Sørloth
  Foto: Bullen.TV
 • Graham Hansen blir undersøkt

  Caroline Graham Hansen fekk seg ein smell i ankelen under gårsdagens landskampen mot Wales. Etter halvspelt andreomgang blei ho stempla i ankelen, som førte til at ho fekk ein vriding i ankelen. Ifølge NFF har ho framleis smerter når ho går på foten. Barcelona-spelaren reiser til Spania i dag, og vil bli undersøkt nærmare av klubben.

  EM-kvalifisering, fotball kvinner: Norge - Wales
  Foto: Jil Yngland / NTB
 • Ruud vidare i Hamburg

  Casper Ruud slo ut Benoit Paire i den første runden i ATP 500-turneringa i Hamburg. Han vann første sett 6–4 og etter å ha gått opp i 2–0 i det andre settet, så trakk franskmannen seg. Neste runde møter han Fabio Fognini.

  Casper Ruud
  Foto: Riccardo Antimiani / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal