Glad for at bilen er like hel

Eyvind Brynhildsen fra Svinndal ble nummer 20 sammenlagt og endte opp som nummer 5 i gruppe N. - Dette var veldig, veldig, veldig bra, sier han.

Eyvind Brynildsen
Foto: MMS- Helene Hillestad / NRK

På forhånd hadde han som mål å holde seg på veien og komme i mål etter 20 kjørte prøver - og det klarte han med glans. - Bilen er like hel, jubler han.

- Jeg er fornøyd med at jeg har klart å holde hodet kaldt hele veien og ikke gjort noen store feil.

- Skummelt!

Foruten en punktering, støtte ikke Brynildsen på de store problemene. Men han kjørte så fort at han to ganger tok igjen bilen foran, og det kan være skummelt.

- Bilene starter med ett minutts mellomrom, og det vet publikum og går derfor ut i veien når en bil har passert. Når jeg da kommer bare 10 sekunder bak, er veien full av folk og jeg må bremse ned ganske hardt. Det skjedde to ganger i dette rallyet.

Nå gleder 19-åringen seg til å kjøre Rally Norway neste helg. Og kanskje kan han gjøre det enda bedre der.

- Det er klart at forventningene til Rally Norway har steget nå. Der bør jeg bli blandt de tre beste i gruppe N.

Siste nytt

 • Ronaldo ber Messi prøve noe nytt

  Cristiano Ronaldo utfordrer sin tidligere rival, Lionel Messi, til å bytte ut spansk fotball med italiensk, skriver NTB. – Jeg ville likt om han en dag kom til Italia. Jeg håper han kan ta utfordringen, slik jeg gjorde, sier Ronaldo til italiensk presse mandag.

  Messi Ronaldo
  Foto: JOSEP LAGO / AFP
 • Klæbo tilbake i verdenscupen

  Johannes Høsflot Klæbo sto over helgens verdenscuprenn i langrenn på Beitostølen, men er tilbake i Davos kommende helg. Sprint fri teknikk samt 10 og 15 kilometer skøyting står på programmet, men Klæbo går kun sprinten. Emil Iversen går ikke i Davos.

  Verdenscup langrenn
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Robben overveier karriereslutt

  Bayern München-profilen Arjen Robben vurderer å avslutte karrieren når han forlater den tyske storklubben etter inneværende sesong. Til fotballmagasinet Kicker sier 34-åringen at det «ikke er hundre prosent klart» om han fortsetter som fotballspiller.

  FBL-EUR-C1-ATHENS-BAYERN-MUNICH
  Foto: ARIS MESSINIS / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag