Gerdemann holdt unna i Luxembourg

Tyskeren Linus Gerdemann, en tidligere etappevinner i Tour de France,

Linus Gerdemann

Linus Gerdemann ligger først i feltet.

Foto: Mark J. Terrill / Ap

Leopard Trek-rytteren overtok ledertrøya i rittet etter den andre etappen fredag, og han kontrollerte seg gjennom den siste etappen sammen med laget sitt.

Det var den franske spurteren Romain Feillu som vant den siste etappen, en massespurt etter vel 150 kilometer.

En firemannsgruppe stakk tidlig på etappen og skapte litt liv i feltet, men de ble kjørt inn like før mål. Da benyttet Frank Schleck sjansen og stakk alene. Han holdt seg foran nesten til mål, men ble tatt igjen av Feillu så å si på målstreken.

Arvesen langt bak

Kurt Asle Arvesen var den eneste av de norske sykkelproffene som kjørte rittet. Han kom inn på 66.-plass på den siste etappen og ble nummer 55 totalt, slått av Gerdemann med vel seks minutter.

Siste nytt

 • Hovland skrev norsk golfhistorie

  Viktor Hovland er som første norske herrespiller i historien inne blant de 100 beste på verdensrankingen i golf. Det ble klart da den oppdaterte listen ble publisert mandag. Der er 22-åringen på 89.-plass. Dermed klatrer han 12 plasser fra forrige ukes 101.-plass. Til sammenligning var han nummer 1157 ved utgangen av 2018. Neste milpæl for Hovland blir å spille seg inn blant de 50 beste. Klarer han det, er han sikret plass til noe nær alle de store turneringene i golfsirkuset. (NTB)

  Viktor Hovland
  Foto: Steve Helber / AP
 • Ruuds overmann tapte finalen

  Borna Coric, som slo Casper Ruud i fredagens kvartfinale, måtte se seg slått av Daniil Medvedev i finalen i ATP-turneringen i St. Petersburg. Kroaten, som er nummer 15 på ATP-rankingen, nedkjempet Ruud i tre sett etter å ha tapt det første. Søndag kom han til kort mot den russiske hjemmefavoritten og verdensfireren Medvedev, som noterte sin sjette turneringsseier i karrieren med 6-3, 6-1.

  Russia Tennis Open
  Foto: Elena Ignatyeva / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal