Hopp til innhold

Gazzetta: Garcia ferdig som Napoli-trener etter søndagens hjemmetap

Rudi Garcia fikk beskjed om at han er ferdig som hovedtrener for Napoli etter at de tapte 0-1 hjemme for Empoli søndag kveld.

Det skriver den italienske storavisen Gazzetta dello Sport. Il Corriere Azzurro og overgangsguru Fabrizio Romano skriver også at Garcias avskjedigelse er nært forestående.

Ifølge Gazzetta skal klubbpresident Aurelio De Laurentiis ha gått inn i garderoben og tatt over pausepraten fra Garcia da det sto 0-0 etter 45 minutter. (NTB)

Italy Soccer Serie A
Foto: Alessandro Garofalo / AP

Siste nytt

 • Gulbrandsen tilbake i Molde-troppen til storkampen

  Molde-trener Erling Moe kan glede seg over å ha spissen Fredrik Gulbrandsen tilbake i troppen til søndagens storkamp mot Bodø/Glimt i Eliteserien.

  – Det blir vel én forandring, og det er at Martin Linnes ikke er med oss oppover. Fredrik Gulbrandsen er tilbake i troppen. Ellers ser det helt likt ut (som sist), sier Moe til TV 2.

  Gulbrandsen ble skadd allerede i serieåpningen mot Strømsgodset og har siden jobbet hardt for å komme tilbake. Det er uklart hvor mye han kan spille av søndagens toppkamp.

  Linnes startet i 1-2-tapet mot Odd onsdag og gikk av etter en time.

  For Glimts del er eneste endring at Ulrik Saltnes er tilbake i troppen. Han sto over mot Lillestrøm (5-0-seier) sist helg på grunn av sykdom.

  Kampstart på Aspmyra søndag kveld er klokken 19.15. (NTB)

  UEFA Europa Conference League 2023/2024: Molde - Club Brugge (2-1)
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
 • Stavkongen Duplantis dropper Bislett Games

  Stavhopp for menn er Diamond League-øvelse under årets Bislett Games, men øvelsens store stjerne uteblir fra det tradisjonsrike stevnet i hovedstaden.

  Armand Duplantis har satt verdensrekord flere ganger de siste sesongene, og svenskamerikaneren har også vært fast gjest på Bislett. Slik blir det imidlertid ikke i år.

  Det opplyser Duplantis selv og agenten Stina Funke til nyhetsbyrået TT.

  Årets Bislett Games går av stabelen allerede 30. mai. Agent Funke sier at det påfølgende Diamond League-stevnet i Stockholm er viktigere for Duplantis.

  – Han har valgt å stå over Oslo fordi det stevnet kommer for nær konkurransen i Stockholm. Han vil ha noen flere hviledager, sier hun.

  Lørdag er Duplantis med når Diamond League-sesongen starter i kinesiske Xiamen, et stevne som sendes på NRK1 fra kl. 13:00.

  Han konkurrerer to ganger i Kina før turen går til tsjekkiske Ostrava 28. mai og Diamond League i Stockholm 2. juni. (NTB)

  Armand Duplantis på Bislett Games 2023
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Assistenttrener i Fredrikstad gir seg brått

  Marijo Jovic har valgt å gi seg som assistenttrener i den nyopprykkede eliteserieklubben Fredrikstad tre kamper inn i sesongen.

  Det opplyser Fredrikstad FK på sitt nettsted fredag. Klubben skriver at «nå går ferden videre for den sympatiske treneren». Hva som ligger i dette er ikke utdypet i meldingen.

  – Han ønsket å gå videre, og vi har funnet en fornuftig løsning. Det er ingen dramatikk i det her. Vi går fra hverandre som veldig gode venner, sier FFKs sportssjef Joacim Heier til NTB.

  FFK må dermed umiddelbart ut på jakt etter en erstatter for Jovic.

  – Det er ikke en optimal timing med tanke på at de fleste er i arbeid, men vi går til arbeidet og har stor tro på at vi skal finne en trener, forteller Heier.

  Han opplyser at klubben er i gang med å sondere, men at klubben ikke har dårlig tid.

  – Vi har et solid team på plass allerede, så det er ikke noe hastverk. Det er viktigere for oss at vi treffer og styrker teamet med riktig person og riktige egenskaper, sier Heier.

  Fra før er Andreas Hagen og Torgeir Helgen assistenttrenere på A-laget for hovedtrener Mikkjal Thomassen. (NTB)

  Eliteserien i fotball 2024: Fredrikstad FK - Sarpsborg 08 (2-2)
  Foto: Thomas Andersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal