NRK Meny
Normal

Gåre ny U21-sjef

Øystein Gåre er ansatt som Hallvar Thoresens etterfølger som sjef for U21-landslaget i fotball.

Øystein Gåre skal trene U21-laget.
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Det skriver Norges Fotballforbund i en pressemelding. 

Han har inngått en toårsavtale med forbundet, men i avtalen ligger det en intensjon om forlengelse dersom U21-landslaget kommer til å kvalifisere seg til EM-sluttspillet i 2009.

Toppfotballsjef Roald Bruun-Hanssen legger ikke skjul på at han er godt fornøyd med å ha fått Gåre på plass i jobben med U21-landslaget.

Nordlendingen starter i jobben ved årsskiftet, og han legger ikke skjul på at han gleder seg til å ta fatt på den nye oppgaven.

Siste nytt

 • Liverpool og Roma risikerer straff

  Det europeiske fotballforbundet åpner sak mot både Liverpool og Roma etter tribunebråket i semifinalen i mesterligaen. Liverpool-fansen fyrte opp bluss og kastet gjenstander, mens Roma-fans angrep Liverpool-supporteren Sean Cox utenfor Anfield.

 • Northugs manager alvorlig skadd

  Are Sørum Langås, manager til Petter Northug, har tilbrakt ti dager på sykehus etter en alvorlig fallulykke, melder VG. Avisen skriver at ulykken skjedde da han skulle gjøre arbeid på sin nye hytte. Langås ble utskrevet fra sykehuset søndag. Han pådro seg flere brudd i begge armer, i ansiktet og hodeskallen.

  Are Sørum Langås
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Yates beholdt ledertrøya

  Tom Dumoulin knappet innpå Simon Yates i Giro d'Italia, men briten beholder den rosa ledertrøya. Etter dagens tempoetappe er Yates 56 sekunder foran Dumoulin og 3:11 foran Domenico Pozzovivo i sammendraget. Rohan Dennis vant tempoetappen.

  CYCLING-ITA-GIRO
  Foto: LUK BENIES / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal