Hopp til innhold

Fredrikstad-seier sikret luke

Fredrikstad suser videre på toppen av 1. divisjon og har sju poengs luke til KFUM etter å ha vendt til seier mot Sogndal på hjemmebane søndag.

De to øverste plassene gir opprykk til Eliteserien, og KFUM inntok 2.-plassen med seier over Sandnes Ulf lørdag.

Kongsvinger klarte bare 1-1 hjemme mot Kristiansund og gikk på sitt femte strake poengtap i 1. divisjon fotball. Dermed er laget nede på kvalifiseringsplass.

(NTB)

FFK
Foto: Christoffer Andersen / NTB

Siste nytt

 • Sørloth tilbake fra skade

  Alexander Sørloth slapp til det siste kvarteret i Villarreals 0-3-smell for Real Sociedad. Det var hans første kamp på en snau måned.

  Trønderen mistet fem klubbkamper og hele Norges landslagssamling i november som følge av lårtrøbbel.

  Sørloth entret banen på stillingen 0-3. Villarreals baklengsmål kom alle mot slutten av første omgang.

  La Liga-sesongen har til nå vært en stor skuffelse for Sørloths lag. Etter 16 runder ligger Villarreal på 13.-plass og virker helt hektet av i kampen om europaspill. (NTB)

  Alexander Sørloth
  Foto: Alberto Saiz / AP
 • Real Madrid snublet tross ny Bellingham-scoring

  Jude Bellingham noterte seg lørdag for sitt tolvte mål i La Liga. Real Madrid mistet likevel poeng borte mot Real Betis.

  Bellingham sendte gjestene i ledelsen like etter pause i Sevilla, men Aitor Ruibal utlignet med et kremmerhus.

  Bellingham har vært en enorm suksess i den spanske hovedstaden siden overgangen fra Borussia Dortmund i sommer. Den engelske 20-åringen har notert totalt 16 mål og fire målgivende pasninger på 18 kamper i alle turneringer.

  Tross poengtap leder Real Madrid La Liga med 39 poeng. Søndag kan det endre seg når tabelltreer Barcelona tar imot serietoer Girona. Sistnevnte vil ta over tabelltoppen med tre poeng. (NTB)

  Jude Bellingham jubler for scoring borte mot Real Betis
  Foto: Jose Breton / AP
 • Ødegaard fortvilte - Arsenal ned fra tabelltopp

  Aston Villa er uovervinnelige på hjemmebane. Lørdag ble Arsenal slått 1-0, og med det satte de ny klubbrekord med sin 15. strake ligaseier på eget gress.

  For Arsenal-kaptein Martin Ødegaard ble det en kamp der sjansene ble sløst bort foran mål – både av han og resten av laget.

  – Det er selvfølgelig frustrende. Jeg hadde et par muligheter selv, så det er irriterende, sier Ødegaard til Sky Sports.

  Arsenal gikk inn i Premier League-runden som serieledere, men etter lørdagens resultater er det Liverpool som topper. Liverpool har 37 poeng, og ligger henholdsvis ett og to poeng foran Arsenal og Aston Villa etter 16 runder.

  Aston Villa gikk fryktløse i angrep i toppkampen mot Arsenal, og kaptein John McGinn sendte hjemmelaget i ledelsen etter syv minutter.

  Ødegaard fikk en stor mulighet til å utligne da han fikk ballen i Villa-feltet like før pause. Avslutningen sendte han imidlertid rett i hjørnet hvor keeper Emiliano Martínez lå og ventet.

  I det timen nærmet seg fikk nordmannen nok en kjempesjanse, men bredsidet ballen utenfor fra strålende posisjon.

  Martin Ødegaard fortviler etter bom mot Aston Villa
  Foto: Rui Vieira / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal