Normal

Suarez' SMS til Liverpool-kollegene: – Jeg blir klar til England-kampen

Kneskadede Luis Suarez har sendt SMS til flere av lagkompisene i Liverpool og advart dem mot at han blir spilleklar til Uruguays VM-kamp mot England.

Luis Suarez

Her forlater Luis Suarez sykehuset i Montevideo torsdag kveld i forrige uke. Superspissen tror imidlertid han blir klar til VM.

Foto: ANDRES STAPFF / Reuters

Daniel Sturridge

Suarez skal ha advart flere av Liverpool-kompisene om at han blir klar til England-kampen. Her jubler Daniel Sturridge, Jordan Henderson og Steven Gerrard mot Sunderland i mars.

Foto: PAUL ELLIS / Afp

Suárez var i forrige uke igjennom en kikkhullsoperasjon i kneet, og spissen må restituere seg fort om han skal bli spilleklar til Uruguays VM-kamper mot Costa Rica og England 14. og 19. juni.

Etter operasjonen forlot Suárez sykehuset i rullestol, noe som neppe kan tolkes som et særlig godt tegn.

Costa Rica-kampen henger trolig i en tynn tråd, men superspissen er fast bestemt på å rekke England-kampen, og har allerede advart Liverpool-lagkompisene på SMS.

– Jeg blir spilleklar til England-kampen, skal Suarez ha skrevet ifølge The Guardian.

– Alle er skuffet

Liverpool-spillerne Steven Gerrard, Jordan Henderson, Glen Johnson, Daniel Sturridge og Raheem Sterling er alle med i Roy Hodgsons VM-tropp, mens backen Jon Flanagan er backup.

Gerrard sa denne helgen at han håper Suarez blir fortest mulig skadefri, men innrømmet at det er en fordel om superspissen ikke rekker kampen.

Henderson forteller at han er blant dem som har hatt tett kontakt med Suarez på SMS.

– Ja, selvfølgelig har vi hatt kontakt. Alle – kanskje bortsett fra oss – er skuffet over at han er skadet fordi han er en veldig stor spiller for Uruguay. Jeg sendte Luis en tekstmelding for å høre hvordan det gikk med han, og for å ønske han lykke til, sier Henderson ifølge The Guardian.

Det er liten tvil om at Suarez blir en viktig mann for Uruguay om de skal nå langt i fotball-VM i Brasil: Denne sesongen har han scoret utrolige 31 mål på 33 kamper for Liverpool og står i tillegg oppført med 13 målgivende pasninger.

Mener Suarez er en «fighter»

Derfor ble det en gedigen nedtur for Uruguays supportere – og trolig fotballverden for øvrig – da det ble klart at målmaskinen er skadet.

Jordan Henderson tror imidlertid supporterne kan ta det helt med ro.

– Luis er en kriger og rekker trolig den første eller andre kampen. Det er jeg rimelig sikker på. Men vi må huske at ikke alt handler om han.

– Han er en fantastisk spiller, men Uruguay har mange gode spillere. Vi må se på ulike måter å stoppe dem på. Men aller først må vi fokusere på kampen mot Italia, legger Henderson til.

Fotballnyheter