NRK Meny
Normal

Sandnes Ulf ned etter to overtidsmål

To mål på grov overtid ødela dagen for Sandnes Ulf. Kampen mot Start endte 3-3, og Sandnes Ulf må ta den tunge veien til 1. divisjon.

Sandnes Ulf depper

Så deppet blir man når en 'sikker' kvalikplass ryker på grov overtid.

Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

På benken satt trener Tom Nordlie fortvilet igjen. Sammen med resten av støtteapparatet kunne han knapt tro det han fikk se på slutten.

– Vi har stålkontroll helt til ett overtidsminutt gjenstår. Det er ikke så mye å si egentlig. Jeg synes synd på spillerne mine, sa Nordlie til TV 2 etter kampen.

Det så så lyst ut lenge. Fra de tok ledelsen etter 12 minutter til de gikk inn i de fire overtidsminuttene med ledelse 3-1, så det ut til at Sandnes Ulf skulle kjempe med Brann og Sogndal om kvalikplassen også i siste runde neste helg.

Så gikk lagets bakre rekker i oppløsning, og alt gikk galt. Først reduserte Bismark Acosta tre minutter på overtid, og sekunder seinere utliknet Lars Jørgen Salvesen. Dermed 3-3 i Kristiansand, og ett poeng var to for lite for Ulfs sjanser til å overleve.

Edier Fried og Fredrik Midtsjø gav gjestene 2-0. Begge scoringene var noe heldige, men de gav Ulf ro. Start reduserte ved Gudmundur Kristjansson i omgangens siste sekunder, men Randall Nrenes sendte Sandnes Ulf opp til tomålsledelse tidlig i andre omgang.

Flere mål ble det ikke i den ordinære spilletiden, og gjestenes spillere og tilreisende fans begynte å tenke framover mot en svært spennende og avgjørende hjemmekamp mot Aalesund neste helg.

Nå blir den kampen bare et pliktløp. Neste år blir Rosenborg, Vålerenga og Molde byttet ut med Åsane, Levanger og Jerv.

På overtid scora Start to mål mot Sandnes Ulf. Dermed rykkar Tom Nordlies menn ned til første divisjon.

VIDEO: Selv om vi har rykket ned er dette en av mine beste prestasjoner når det kommer til treneregenskaper.

Fotballnyheter