NRK Meny
Normal

Reiser Brann seg?

Brann fikk bank sist av Molde. I dag gjester Bodø/Glimt Brann stadion. Følg alle kampene i eliteserien fra kl 18.

Brann

Brann møter

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

Den 18. runden i eliteserien spilles denne helgen:

Start - Stabæk (25.7)

Brann - Bodø/Glimt

Sandefjord - Molde

Tromsø - Strømsgodset

Viking - Lyn

Vålerenga - Odd Grenland

Rosenborg - Lillestrøm

Aalesund - Fredrikstad (27.7.)

Eliteserien tabell


Brann - Bodø/Glimt

Brann har hatt en ujevn sesong så langt, det er blitt sju seiere, fem uavgjort og seks tap for Steinar Nilsens menn. Bergenserne ble grundig slått av Molde i forrige serierunde. Romsdalingene ydmyket laget med 5-2-seier, men Bodø/Glimt bør være en mer overkommelig motstander. Nordlendingene har slitt både sportslig og økonomisk denne sesongen, og ligger i øyeblikket på nest siste plass (17 poeng).

Følg Brann - Bodø/Glimt

Sandefjord - Molde

Serietoer Molde ligger trygt plassert på plassen bak Rosenborg. I øyeblikket skiller det fire poeng mellom moldenserne og trønderne, men RBK har en kamp mindre spilt. Sandefjord, som avsluttet før ferien med 2-1-seier over Fredrikstad, nærmer seg faretruende kvalikplass, og trenger poeng i denne kampen. Det kan bli tøft mot Molde.

Følg Sandefjord - Molde

Tromsø - Strømsgodset

Høgmos Tromsø slo Vålerenga på hjemmebane forrige serierunde, og er på 10. plass med en kamp mindre spilt (5-6-6). Strømsgodset har tapt halvparten av sine kamper så langt, og ligger nå på kvalikplass.

Følg Tromsø - Strømsgodset

Viking - Lyn

Viking møter kriserammede Lyn, som fremdeles står oppført med en eneste seier i eliteserien denne sesongen. Oslo-laget gikk på tap for Bodø/Glimt før ferien, og er håpløst fortapt på sisteplass.
Viking har hatt en trøblete sesong, og ligger på 8. plass. I forrige serierunde ble det 0-2-tap mot Stabæk. Det er imidlertid kun Bodø/Glimt som har avgitt poeng mot Lyn i eliteserien. Viking skal normalt sett ta tre poeng i denne kampen.

Følg Viking - Lyn

Vålerenga - Odd Grenland

Vålerenga har begynt å vinne kamper etter en vanskelig start på sesongen. Det ble imidlertid 0-2-tap mot Tromsø i forrige runde, og Odd Grenland blir ingen enkel motstander. Skiens-laget innehar 3. plassen på tabellen med 29 poeng, og har kun tapt tre kamper så langt i sesongen. Vålerenga har vært mer ustabile, og har så langt sju tap.

Følg Vålerenga - Odd Grenland

Aalesund - Fredrikstad (27.7.)

Aalesund møter Fredrikstad i Ålesund mandag. Etter en imponerende vårsesong, gikk AaFK på en del tap før sommerferien. Sunnmøringene mistet spilllere som Enar Jääger og Anders Lindegaard, og må forsterke laget. Sunnmøringene spilte 1-1 mot Lillestrøm i forrige serierunde. Fredrikstad sliter i nærheten av kvalikplass, og må ha poeng for å komme seg unna nedrykksstriden.

Følg Aalesund - Fredrikstad

Rosenborg - Lillestrøm (kl 20)

Serieleder Rosenborg møter Lillestrøm, som sliter på 12. plass. LSK mistet en av sine beste spillere denne sesongen, Bjørn Helge Riise, til Fulham denne uken. Det kan bli spennende å se hvordan dette vil innvirke på Lillestrøm-laget som møter Rosenborg på Lerkendal søndag. RBK har vist imponerende solid form i eliteserien gjennom hele sesongen, og har virket utilnærmelige for andre enn Molde. Mot Qarabakh imponerte de derimot ikke. Hjemme på Lerkendal kan dette likevel bli en tøff kamp for Henning Bergs lag.

Følg Rosenborg - Lillestrøm


Les: Knallinnspurt av Start mot Stabæk

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.