Hopp til innhold

Inter vant komfortabelt

Wesley Sneijder ga gjestene ledelsen etter bare 6 minutter og det ble kampens eneste scoring.

Sneijder feirer med lagkamerater
Foto: Misha Japaridze / AP

Trykk F5 for å oppdatere siden

Stillingen sammenlagt: CSKA Moskva - Inter 0-2

- Slutt Wesley Sneijders scoring ble kampens eneste og dermed er Inter videre til semifinalen med 2-0 sammenlagt.

- 90 min Det skal spilles minimum to tilleggsminutter på Dinamo Stadion.

- 88 min Samuel Eto'o er alltid lysten på mål og tråkler seg gjennom Moskva-forsvaret, men blir taklet i skuddøyeblikket. Ballen går ut til corner som det ikke blir noe av.

- 86 min Bytte hos Inter: Wesley Sneijder går ut, Sulley Muntari kommer inn. Det ser ut som Sneijder blir matchvinner med sin frisparkscoring etter seks minutter. Dette var kampens siste bytte.

- 84 min CSKA Moskva har blitt tildelt frispark i farlig posisjon. Skuddet er hardt, men går høyt over Júlio Cesars mål.

- 83 min CSKA Moskva har gjort alt de kunne for å snu dette, men har simpelthen hatt ballen for lite og når de har hatt den har Inters harde defensive jobbing gjort det nærmest umulig å komme til avslutninger. Etter utvisningen gikk lufta ut av hjemmelaget.

- 79 min Dejan Stankovic prøver et skudd fra 25 meter, men veteranens skuddbein er ikke hva det engang var. Skuddet er svakt og går utenfor mål.

- 77 min Bytte hos CSKA Moskva: Keisuke Honda går ut, Elvir Rahimic kommer inn. Honda er en av Moskvas beste spillere og er alltid mye involvert i spillet. I dag har han, naturlig nok, hatt en vanskelig dag på jobben.

-74 min Bytte hos Inter: Diego Milito går ut, Mario Balotelli kommer inn. Sistnevnte har blitt tatt inn i varmen igjen etter å ha vært utelatt fra laget som følge av en heftig krangel med José Mourinho på treningsfeltet.

- 72 min Milito har naturlig nok vært ganske usynlig denne kampen, men her viser han seg fram. Pent mottak og vendig før han sender avgårde en markkryper, men der er Akinfeev og redder enkelt.

- 70 min Bytte hos CSKA Moskva: Tomás Necid går ut, Guilherme kommer inn.

- 69 min To langskudd og to gode redninger. Det kan se ut som CSKA Moskva har gitt opp og det gir bortelaget skuddmuligheter.

- 63 min Bytte hos Inter: Goran Pandev går ut, Christian Chivu kommer inn. Defensivt bytte fra et defensivt lag. Inter har ikke gjort noe forsøk på å score mål i andre omgang.

- 63 min Gult kort til Pavel Mamaev (CSKA Moskva) Kommer for sent inn i en takling og får helt fortjent gult kort.

- 58 min Målsjanse til CSKA Moskva. Mark Gonzalez mottar ballen på hjørnet av sekstenmeteren og smeller til på halv volley. Júlio Cesar gjør et tigersprang og redder mesterlig.

- 55 min Odiah stod for mye av kreativiteten framover for hjemmelaget. Nå som han er ute må simpelthen noen andre ta tak og angripe for CSKA Moskva.

- 49 min Rødt kort til Chidi Odiah(CSKA Moskva). Hjemmelagets mest aktive spiller i denne kampen blir tildelt sitt andre gule kort og dermed rødt etter en hodeløs tofotstakling. Dette ser mørkere og mørkere ut for CSKA Moskva.

- 46 min Andre omgang sparkes i gang. Ingen bytter på noen av lagene.

- Pause Underholdene første omgang. Tidlig ledelse til Inter, Moskva overtok mye etter det. På slutten var det Inter som dominerte. To målsjanser til hvert av lagene. Det blir spennede å se hvordan hjemmelaget går ut i andre omgang for å ta igjen ledelsen.

- 44 min Målsjanse til CSKA Moskva. Chidi Odiah, som har vært svært mye involvert etter innhoppet, drar seg fri og skyter fra drøye 30 meter. Det er et godt skudd og Júlio Cesar må strekke seg så lang han er før å hindre scoring. Corner til hjemmelaget.

- 43 min Etter en god Moskva-periode har Inter overtatt mye av ballbesittelsen, men vegrer seg for å angripe. Russerne jobber heroisk for å vinne ballen.

- 38 min Gult kort til Chidi Odiah(CSKA Moskva). Går inn i en takling med knottene først.

- 36 min Målsjanse til Inter. Inter kontrer med Milito ved roret. Spissen kommer til avsluting fra 12-13 meter, men Akinfeev er raskt nede og redder med en fin benparade.

- 29 min CSKA Moskva har overtatt kampen fullstendig og alt spill foregår på Inters banehalvdel. Russerne er ballsikre og spiller med høyt tempo, men den italienske forsvarsmuren er vanskelig å trenge igjennom.

- 23 min Målsjanse til CSKA Moskva. Tomás Necid får ballen på sekstenmeteren etter en fin pasning fra Odiah. Necid demper ballen og skuddet er bra, men ballen går like utenfor det lengste hjørnet til Júlio Cesar i Inters mål.

- 20 min Inter på sitt første angrep siden scoringen, men Schennikov avverger enkelt.

- 18 min Moskva har mye mer ballbesittelse nå og forsøker å spille seg inn i kampen, men Inter er godt organisert og holder stand foreløpig.

- 16 min Hjemmelaget med frispark midt på Inters banehalvdel. Honda gjør seg klar. Forsøker et skudd, men ballen går langt over. Gult kort til Inters Dejan Stankovic.

- 14 min Bytte hos CSKA Moskva: Vassili Berezutski går ut, Chidi Odiah kommer inn.

- 11 min Inter holder ballen i laget og kontrollerer kampen.

- 6 min Mål til Inter! Inter har blitt tildelt frispark like utenfor sekstenmeteren. Wesley Sneijder skyter gjennom muren og rett på keeper, men CSKA Moskvas sisteskanse får ballen kjapt på seg og ballen spretter i nettaket via foten hans. Svært vanskelig åpning for hjemmelaget som nå må ha minst tre mål for å gå videre til neste runde.

- 3 min CSKA Moskva har kun tapt en kamp i årets Mesterliga. Det var mot Manchester United i gruppespillet.

- 1 min Kampen er i gang!

- Lagene entrer banen i dette øyeblikk og det er straks klart for avspark på Dinamo Stadion.

- Forrige kamp endte 1-0 til Inter og det betyr at CSKA Moskva må fram å angripe hvis de skal ha håp om avansement.

- Hvis Inter går videre i kveld er det første gang de når semifinalen siden 2003.

- CSKA Moskva har aldri kommet så langt som kvartfinale før i denne turneringen. Skulle de slå Inter i kveld vil de bli det første russiske laget i en semifinale siden byrival Spartak Moskva gjorde det i 1991.

- Både Evgeni Aldonin og Milo Krasic er suspenderte før dagens oppgjør og dette er utvilsomt en strek i regningen for underdogen fra Moskva.

Lagoppstillinger:

CSKA Mosvka (4-4-1-1): Keeper: Akinfeev Forsvar: Berezutski - Berezutski - Ignashevich - Schennikov Midtbane: Mamaev - Honda - Semberas - Gonzalez Angrep: Dzagoev - Necid

Inter (4-3-3): Keeper: Julio Cesar Forsvar: Maicon - Samuel - Lucio - Zanetti Midtbane: Cambiasso - Sneijder - Stankovic Angrep: Eto'o - Milito - Pandev

Pressekonferanse etter første kvartfinale i Serieligaen

Fotball

Oppsummert

 • Etter kampen: Pressekonferanse med Bodø/Glimt og Roma-manager José Mourinho.
 • Jarstein spilte fotball for første gang på 468 dager

  Rune Almenning Jarstein fikk endelig spilt fotball igjen for Hertha Berlin etter å ha vært på sidelinjen i 468 dager.

  Den norske keeperprofilen har de siste par årene slitt med både koronasykdom og kneskade.

  Jarstein fikk en omgang for Hertha, som møtte Babelsberg i en treningskamp. Jarstein og co. vant 1-0.

  Rune Almenning Jarstein
  Foto: TOBIAS SCHWARZ / AFP
 • Knutsen reagerer på dommeravgjørelse i sluttsekundene: – Ikke straffespark én gang i året

  Sju minutter på overtid så Isak Helstad Amundsen ut til å redde poeng for Bodø/Glimt mot Odd, men kun minuttet senere fikk Odd straffespark, og Espen Ruud sendte Skien til himmels.

  Straffen kom etter at Abel William Stensrud ble felt av Japhet Sery Larsen. Glimt-trener Kjetil Knutsen var ikke imponert over dommeravgjørelsen.

  – Å dømme på noe sånt ... Da skal du være 100 prosent sikker. Det reagerer vi sterkt på. For meg er det ikke straffespark én gang i året. Vi får ikke gjort noe med det, sier han til Discovery etter kampen.

  Seieren var Odds første på hjemmebane siden 8. april.

  – Det er helt fantastisk, og det kunne ikke vært bedre. Vi har tatt en hjemmeseier, og det er viktig. Vi har tapt mange kamper på hjemmebane, sier Ruud.

  Glimt har slitt med å følge opp de to siste sesongen og har åtte poeng opp til serieleder Lillestrøm på en femteplass. Odd er etter lørdagens kamp kun poenget bak nordlendingene.

  Tidligere Bodø/Glimt-spiller Milan Jevtovic sendte Odd i føringen etter 19 minutter. Ti minutter senere kom Glimt-utligningen ved Amahl Pellegrino.

  Et kvarter ut i andreomgangen noterte Conrad Wallem seg for sitt første mål i Eliteserien denne sesongen.

  Odin Bjørtuft ble utvist etter 84 minutter da han sparket Pellegrino i ansiktet i et forsøk på å klarere ballen.

  Eliteserien fotball 2022: Odd - Bodø/Glimt (3-2)
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
 • Medier: Ronaldo vil forlate Manchester United

  Cristiano Ronaldo ønsker å forlate Manchester United, og han har kommunisert dette til klubben. Det hevder blant annet The Times, Sky Sports og overgangsguruen Fabrizio Romano.

  Portugiseren returnerte til rødtrøyene før forrige sesong, og selv det har blitt en del mål, har ikke klubben lykkes å kvalifisere seg til mesterligaen.

  Nevnte Romano hevder at Ronaldo ikke har kommet til enighet med en klubb foreløpig.

  Ronaldo Rape Lawsuit Vegas Soccer
  Foto: Jon Super / AP
 • Jerv stoppet lang tapsrekke – vant første kamp etter koronautbruddet

  Det så ut til å bli målløst mellom Jerv og Haugesund i bunnoppgjøret i eliteserien lørdag, men i det siste ordinære minutt sørget Felix Schröter for at Jerv kunne juble for tre viktige poeng.

  Dermed stoppet sørlendingene tapsrekken på fem kamper.

  Før lørdagens oppgjør hadde Jerv fått sine to siste kamper utsatt etter at laget ble rammet av et koronautbrudd. Dermed hadde de ikke spilt siden 22. juni.

  Seieren er kun Jervs tredje i lagets første sesong på øverste nivå i norsk fotball. Med ti poeng ligger de fremdeles nest sist på tabellen. Haugesund holder 13.-plassen, men har to kamper mer spilt.

  Eliteserien i fotball 2022: Jerv - Haugesund
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
 • Everton signerte Tarkowski

  James Tarkowski er klar for Everton og har signert en fireårsavtale med Premier League-klubben. Han blir dermed i toppdivisjonen etter at Burnley rykket ned.

  Tarkowski har spilt for Burnley siden overgangen fra Brentford i februar 2016, men etter at nedrykket var et faktum, forlot han dem da kontrakten hans gikk ut.

  – Jeg er veldig glad for å være her. Manageren var en stor faktor i valget, sier Tarkowski, ifølge NTB.

   James Tarkowski
  Foto: LEE SMITH / Reuters