Inter scoret tidlig i andre omgang, men er fortsatt milevis unna avensement.

Raul Gonzalez er eneste målscorer etter halvspilt returoppgjør i Gelsenkirchen.

Schalke 04 - Inter 2-1 (sammenlagt 7-3) Trykk F5 for å oppdatere.

Følg Tottenham mot Real Madrid her

- Slutt -

- 90 min Dommer blåser av og Schalke-spillerne jubler vilt for klubbens første CL-semifinale noensinne. Der skal de møte Manchester United. Vi gratulerer tyskerne og konstanterer at heller ikke denne gang maktet den regjerende mesteren å forsvare tittelen i verdens gjeveste klubbturnering.

- 89 min Gult kort: Andrea Ranocchia. Er tydelig sliten og kommer altfor sent inn i en duell med Papadopoulos.

- 87 min Gult kort: Lukas Schmitz. Schmitz bruker kun ett minutt på å markere seg; ved å få gult kort. For sent inn en takling. Unødvendig, men heller ikke farlig.

- 86 min Bytte Schalke 04: Jurado ut, Schmitz inn. Venstrekant mot venstrekant.

- 85 min Det er faktisk Schalke som styrer spillet og prøver å spille seg til sjanser. Inter har gitt opp, noe som jo er forståelig.

- 81 min MÅL TIL SCHALKE 04. HÕWEDES. Midtstopperen har krefter igjen og går på et sugende løp i et umotivert Inter-forsvar. Alene med Cesar dundrer han ballen i det nærmeste hjørnet.

- 80 min Bytte Inter: Sneijder ut, Coutinho inn.

- 79 min Maicon legger inn og treffer Sarpei i noe som ser ut som armen, men får kun et hjørnespark.

- 77 min Bytte Schalke 04: Edu går ut, Charisteas inn. Rent spissbytte.

- 75 min Frispark fra 25 meter. Sneijder får bra treff, men ballen går utenfor målet til Neuer.

- 73 min Bytte Schalke 04: Baumjohann ut, Draxler inn. Draxler er 17 år og fått sitt gjennbrudd denne sesongen.

- 70 min Spillere som Sneijder, Milito og Eto'o har vært fullstendig anonyme så langt i omgangen. Det kan virke som om de aldri hadde trua på at det skulle gå eller gadd å prøve i utgangspunktet.

- 67 min Gult kort: Papdopoulos. Feller Cesar i det han jager scoring. Blir kjeftet huden full av Maicon.

- 66 min Pause i spillet mens fokus er rettet mot Maicon som har pådratt seg noe som ser ut som en kink i nakken.

- 64 min Jurado og Edu viser angrepstakter fra forrige kamp med frekt en-touch-spill, men vinner kun en corner.

- 62 min Det er en smule overraskende at Inter ikke satser hardere framover. Muligheten er selvsagt minimal, men de har ingenting å tape.

- 59 min Hõwedes setter ballen i mål fra sin posisjon på bakre stolpe, men avblåses for offside.

- 57 min Inter etterlater seg store rom når de angriper, men Schalke har foreløpig ikke maktet å utnytte dette. Tar ingen unødvendige sjanser og konsentrerer seg om å forsvare seg og krige på midtbanen.

- 55 min Inter triller mye ball nå, men sliter naturlig nok med å skape farligheter mot et hardtarbeidene Schalke-lag.

- 50 min MÅL TIL INTER. THIAGO MOTTA. Corner til Inter som Motta får en tå på. Et sovende Schalke-forsvar står å ser på mens Inter-spillerne lunter slukøret tilbake til sin banehalvdel.

- 48 min I mangel på noe bedre viser producer oss Sir Alex Ferguson på tribunen.

- 46 min Bytte Inter: Stankovic ut, Pandev inn. Pandev ble den store helten da han sendte Inter videre helt mot slutten av kampen mot Bayern Munchen i 8. delsfinalen.

- 46 min Andre omgang sparkes i gang. Spennende å se om Inter i det hele tatt prøver å skaffe seg et trøstemål eller to.

- Pause -

- 45 min MÅL TIL SCHALKE 04. RAUL GONZALEZ. Plutselig er det store hull i Inter-forsvaret. Raul plukker opp en nydelig stikkball, runder keeper og setter inn sitt 71. mål i Champions League. Inter er med 99.9 % sannsynlighet ute av årets Champions League.

- 42 min Gult kort: Raul Gonzalez. Kveldens første gule kort til Schalke skulle nok ha kommet for lenge siden. Raul åpner kortkontoen for tyskerne etter svært mange harde taklinger, særlig fra Schalke-spillerne.

- 39 min Litt amper steming ute på gressmatta for øyeblikket. Schalke-spillerne går usedvanlig hardt inn i duellene for øyeblikket. Mange frispark, men foreløpig ingen gule kort til tyskerne.

- 36 min Kampens beste langskuddforsøk så langt er signert Stankovic. Neuer må ut i full strekk og gi til corner på kanonkula fra skuddspesialisten fra Serbia.

- 34 min Situasjon som er beskrivende for Inters opptreden så langt: Frispark i god innleggsposisjon og Inter har mye folk foran mål. Til alles overraskelse forsøker Sneijder et skudd som går rett i enmannsmuren bestående av Raul.

- 30 min Det har vært jevnt så langt. Ingen lag har produsert noen målsjanser eller vist tendenser til sådan. Et par langskuddforsøk fra Inter er det nærmeste noen av lagene har vært.

- 30 min Lucio legger Raul i bakken mens ballen er helt annet sted. Han får tilsnakk av dommeren og snakker på seg et gult kort i samme slengen. Svært urutinert av veteranen.

- 28 min En svært viktig inngripen av Lucio i det han blokkerer et skudd fra Raul. der hadde Julio Cesar hatt problemer hadde den gått på mål.

- 25 min Maicon har vært aktiv den første lille halvtimen i kveld. Er nesten som høyreving å regne for øyeblikket.

- 23 min Inter vinner nok en corner etter en kort variant. Inter har bitt seg fast på Schalkes banehalvdel og vinner corner etter corner. Cornerkavalkaden ender til slutt med frispark til Schalke etter angrep på keeper.

- 22 min Uchida bommer på en klarering og Eto'o setter fart mot mål. Skuddet går via en tysker og ut til corner. Blir til en ny corner.

- 19 min Papadopoulos blir feid ned like utenfor sekstenmeteren og Schalke blir tildelt frispark i god skuddposisjon. Skuddet fra Edu går derimot rett i muren.

- 17 min Jurado finner Raul med en fantastisk langpasning. Raul finter litt fram og tilbake, men går seg fast og får frispark imot noe repetisjonen viser var ganske så uforståelig.

- 15 min Det har vært relativt begivenhetsløst på Veltins-Arena det første kvarteret. Inter, som må ha mål, bruker for mange touch og har for lite tempo. De må rett og slett risikere mer hvis de skal bryte gjennom den tyske forsvarsmuren.

- 13 min Sneijder prøver på nok et langskudd. Nederlenderen har ikke fininnstilt høyrefoten og skuddet går håpløst langt utenfor.

- 10 min Corner til Inter som ikke har skapt noen målsjanser så langt. Kommer til avslutning, men headingen går himmelhøyt over.

- 7 min En lang og presis ball fra Sarpei blir glitrende tatt ned av Raul, men målkongen over alle målkonger kommer ikke til avslutning.

- 5 min Sneijder tester skuddfoten fra 20 meter, men ballen går rett på Neuer. I det han skal sparke ut blir han skubbet av Stankovic. Unødvendig, men Inter slipper med frispark imot.

- 4 min Lucio er en viktig mann for Inter. Han er naturlig nok sjef i midtforsvaret, men bidrar også offensivt.

- 3 min Jurado har en fri rolle og skaffer laget sitt kampens første corner. Den utnyttes dårlig og Inter går rett i angrep.

- 1 min Kampen er i gang. Inter må angripe for ha noen som helst mulighet til avensement.

- Lagene entrer banen og spenningen stiger i det Champions League-hymnen runger over Veltins-Arena.

- Begge lag vant sine kamper i sine respekative ligaer i helga. Inter vant 2-0 over Chievo mens Schalke slo Wolfsburg 1-0.

- Inters trener, Leonardo, har gjort to endringer fra forrige match. Lucio kommer inn for Chivu som pådro seg rødt kort i Italia. I tillegg blir Cambiasso erstattet av Nagatoma. Schalke 04 stiller med uendret mannskap.

- Det er levnet liten tvil om at Schalke 04 har et gullkantet utgangspunkt før dette returoppgjøret. De vant hele 5-2 i Milano etter scoringer av Edux2, Raul, Matip og et selvmål av Ranocchia. For Inter scoret Milito og Stankovic hvor sistnevntes var av det minneverdige slaget. Etter 27 sekunder satte han ballen i mål fra midtstreken, på volley.

- Kampen spilles på Veltins-Arena i Gelsenkirchen og dagens hoveddommer er Damir Skomina fra Slovenia.

- Velkommen til NrkSports livedekning av det andre kvartfinaleoppgjøret mellom Schalke 04 og Inter. Avspark er kl. 20.45.

Lagoppstilling Schalke 04 (4-4-2): Neuer, Uchida, Metzelder, Höwedes, Sarpei, Baumjohann, Matip, Papadopoulos, Jurado, Raul, Edu

Lagoppstilling Internazionale (4-1-2-1-2): Julio César, Maicon, Ranocchia, Lucio, Nagatomo, Thiago Motta, Stankovic, Zanetti, Sneijder, Eto'o, Milito

• Odd ute av cupen etter «kaoskamp» – ble senket av brassescoring

Sandnes Ulf sørget for at nok et eliteserielag er ferdigspilt i årets fotball-NM. Odd ble sendt ut med 4-5-tap på bortebane.

Odd tok ledelsen i en kamp som inneholdt fem scoringer før pause. 1.-divisjonslaget Sandnes Ulf ledet da 3-2, og i annen omgang fortsatte de lyseblå å score. Etter 71 minutter la Vajebah Sakor på til 5–3 for hjemmelaget etter en vanvittig scoring på brassespark.

Målrushet fikk NRK-ekspert Alexander Schau til å reagere.

– Det er fullstendig kokos og revning av alt som er normal oppførsel i en fotballkamp. ingen kan forsvare seg, og alle kan score. Her kan du faktisk holde pusten mellom hvert mål og ikke svime av, sa Schau i Cupen Live på NRK.

• KFUMs nødløsning ble cuphelt i straffedrama

Idar Nordby Lysgård (29) ble avgjørende da KFUM Oslo slo Sogndal ut av cupen. Keeperen ble hentet til klubben dagen før.

I straffesparkkonkurransen reddet han et svakt spark fra Martin Høyland. Det ble den eneste bommen på KFUMs vei til 5-4-seier.

Selve kampen endte 1-1 på Fosshaugane Campus.

Lysgård var klubbløs før han tirsdag ble en del av keeperteamet til «Kåffa». Dagen etter voktet han Oslo-lagets mål i cupens 3. runde.

Emil Ødegaard fikk søndag en smell i hodet og måtte sy ti sting etter en duell som endte med rødt kort til Bård Finne.

Eliteserien fotball 2021: Odd - Mjøndalen (2-2)
  • Johnsen og Botheim cupmestere med Malmö

Malmö viste seg sterkest i straffesparkkonkurransen mot Djurgården og kunne juble for cuptittelen. Lasse Berg Johnsen satte det avgjørende straffesparket.

Malmö sikret seg dermed sitt 16. cuptrofé, noe som er åtte mer enn AIK og IFK Göteborg. De lyseblå fra sør vant siste cupen i 2022, og de måtte vente i det lengste i onsdagens finalekamp.

Tobias Gulliksen og Haris Radetinac misbrukte begge sine forsøk i straffesparkkonkurransen. Malmö-keeper Johan Dahlin reddet. Lasse Berg Johnsen på scoret den avgjørende straffen.

Erik Botheim scorer 1-0
  • Djurgården klager på lang Tokmac-utestengelse

Tokmac Nguen er ilagt fire kampers karantene etter Allsvenskan-dramaet mot Malmö. Nå påklager Djurgården den lange karantenen.

Det er Aftonbladet som tirsdag skriver om den siste utviklingen i saken mot den norske spilleren.

Nguen ble utvist etter en duell med Malmös Derek Cornelius i den aktuelle ligakampen i forrige uke. I sekundene som fulgte, skallet han til Pontus Janssons brystkasse.

Tokmac Nguen
  • Lewandowski-hat trick reddet Barcelona

Barcelona var i trøbbel hjemme mot Valencia, men så slo Robert Lewandowski til og snudde 1-2 til 4-2.

Polakkens måltrippel kom etter pause mot et Valencia-lag som spilte hele 2.-omgangen med ti mann.

På to cornere stanget Lewandowski inn 2-2 og 3-2. Han toppet det hele med en utsøkt frisparkscoring på overtid.

Hat tricket sendte spissveteranen opp i 16 mål i La Liga. Det er tre bak toppscorer Artem Dovbyk (Girona), mens Alexander Sørloth (Villarreal) og Jude Bellingham (Real Madrid) har 17.

Fermin Lopez scoret kampens første, før Hugo Duro og Pepelu snudde for gjestene. Så ble Valencia-keeper Giorgi Mamardashvili utvist da han stoppet ballen med hendene utenfor boksen.

Mot ti spillere fikk Lewandowski finere arbeidsforhold og snudde kampen.

Med fem kamper igjen har Barcelona grepet om 2.-plassen. Laget er to poeng foran Catalonia-naboen Girona. Det skiller elleve poeng opp til Real Madrid på tabelltoppen. (NTB)