Se masse scoringer og chat med Mads "Maradona" Hansen

Klokken 22.25 i kveld skal NRK oppsummere cuprunden i cupmagasinet "Veien til Ullevaal". Samtidig kan du chatte med Mads "Maradona" Hansen fra FFK.

Hansen var med da Fredrikstad fikk en relativt grei seier og vant 3-0 mot Nesodden i andre runde i cupen onsdag kveld. Fra klokken 22 kan du chatte med ham her, og du kan stille spørsmål allerede nå.

Hansen kom til FFK før denne sesongen. Tilnavnet "Maradona" fikk han etter å ha scoret årets mål i norsk toppfotball i 2009 etter en vanvittig dribleserie. Dengang spilte han for Mjøndalen i 1. divisjon.

Men selv om Hansens Fredrikstad fikk en relativt enkel reise onsdag, var det andre eliteserielag som fikk det adskillig verre.

I år som i fjor røk Vålerenga ut allerede i andre runde. Onsdag tapte de svært overraskende 2-1 mot Kjelsås. Også Brann røk ut av cupen i andre runde i fjor, og det så lenge stygt ut også i år. Men scoringer i det 89. og det 92. minutt reddet bergenserne, og dermed vant de til slutt 3-2 over Fana.

Dette og mye annet blir å se i cupmagasinet "Veien til Ullevaal" som sendes på NRK1 klokken 22.25.

Video 4-4-2: Veien til Ullevaal

4-4-2: Veien til Ullevaal

Denne uken er det nettopp Kjelsås som er cupdestinasjonen. Reporter Harald Thingnes er på plass og tar pulsen på feiringen.

Hva bør være neste rundes cupdestinasjon? Skriv ditt forslag i kommentarfeltet under!

Fotballnyheter