NRK Meny
Normal

- Zlatan klar for Milan

Italiensk media melder at Zlatan Ibrahimovic er klar for Milan.

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic og Lionel Messi kan gå hver til sitt

Foto: GUSTAU NACARINO / Reuters

Det kom i går kveld fram at det var forhandlinger mellom Barcelona og Milan, men i følge blant annet Sport Mediaset, skal partene ha blitt enige om en overgang for svensken skriver Aftonbladet.

Les også: Milan i forhandlinger om Zlatan

Det som gjør opplysningene til Sport Mediaset litt mer troverdighet enn vanlige fotballrykter, er at de er eid av Silvio Berlusconi som også her store eierinteresser i Milan.

- Milan og "Ibra" er enige om en kontrakt. Avtalen mellom de er klar. Zlatan er veldig glad for å komme til Milano og er overlykkelig for å få spille i Mesterligaen, sier journalist i Sport Mediaset, Carlo Pellegatti.

Ned i lønn

Hva Milan må betale for å hente Ibrahimovic tilbake til Italia kommer ikke fram, men det blir antydet at klubben overtar 75 prosent av utgiftene til lønnen hans, mens Barcelona må dekke de resterende 25 prosentene av årslønnen på 95 millioner kroner. Avtalen skal gjelde for de neste to årene.

Som en del av avtalen skal Marco Borriello gå motsatt vei.

- Jeg til Barcelona? Hvem vet?, sier Borriello til Gazzetta dello Sport.

Til erkefienden

Zlatan spilte tre sesonger og scoret 57 mål for Milans byrival Inter før han gikk til den spanske serievinneren Barcelona. Svensken hadde en blandet sesong og har slitt med å få full tillit hos Pep Guardiola. I helgens superligakamp mot Sevilla ble han værende på benken. Milan som har hatt for vane og sikre seg tidligere Inter-spillere, trenger en solid spiss.

Hvis det blir noe av overgangen føyer Ibrahimovic inn i rekken med blant annet Clanc Seedorf, Ronaldo og Roberto Baggio, som har spilt for både Inter og Milan.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.