Hopp til innhold

- Zlatan klar for Milan

Italiensk media melder at Zlatan Ibrahimovic er klar for Milan.

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic og Lionel Messi kan gå hver til sitt

Foto: GUSTAU NACARINO / Reuters

Det kom i går kveld fram at det var forhandlinger mellom Barcelona og Milan, men i følge blant annet Sport Mediaset, skal partene ha blitt enige om en overgang for svensken skriver Aftonbladet.

Les også: Milan i forhandlinger om Zlatan

Det som gjør opplysningene til Sport Mediaset litt mer troverdighet enn vanlige fotballrykter, er at de er eid av Silvio Berlusconi som også her store eierinteresser i Milan.

- Milan og "Ibra" er enige om en kontrakt. Avtalen mellom de er klar. Zlatan er veldig glad for å komme til Milano og er overlykkelig for å få spille i Mesterligaen, sier journalist i Sport Mediaset, Carlo Pellegatti.

Ned i lønn

Hva Milan må betale for å hente Ibrahimovic tilbake til Italia kommer ikke fram, men det blir antydet at klubben overtar 75 prosent av utgiftene til lønnen hans, mens Barcelona må dekke de resterende 25 prosentene av årslønnen på 95 millioner kroner. Avtalen skal gjelde for de neste to årene.

Som en del av avtalen skal Marco Borriello gå motsatt vei.

- Jeg til Barcelona? Hvem vet?, sier Borriello til Gazzetta dello Sport.

Til erkefienden

Zlatan spilte tre sesonger og scoret 57 mål for Milans byrival Inter før han gikk til den spanske serievinneren Barcelona. Svensken hadde en blandet sesong og har slitt med å få full tillit hos Pep Guardiola. I helgens superligakamp mot Sevilla ble han værende på benken. Milan som har hatt for vane og sikre seg tidligere Inter-spillere, trenger en solid spiss.

Hvis det blir noe av overgangen føyer Ibrahimovic inn i rekken med blant annet Clanc Seedorf, Ronaldo og Roberto Baggio, som har spilt for både Inter og Milan.

Fotball

 • Perle da Liverpool slo tilbake med seier

  Liverpool reiste seg etter europaligaexiten og vant 3-1 borte mot Fulham i Premier League søndag. Klubben er fortsatt med i tittelracet.

  Liverpool-manager Jürgen Klopp overrasket og henviste både Mohamed Salah og Darwin Núñez til benkeplass til oppgjøret.

  Uten stjernespillerne fra start sørget Trent Alexander-Arnold, Ryan Gravenberch og Diogo Jota for tre viktige poeng i kampen om Premier League-tittelen.

  Seieren sender laget à poeng med Arsenal på tabelltopp. Manchester City har en kamp mindre spilt og går forbi begge om den vinnes. (NTB)

  Premier League - Leicester City v Liverpool
  Foto: CARL RECINE / Reuters
 • Viking stoppet av FFK – tre kamper uten seier

  Poengfangsten går trått for Viking. Søndag ble laget holdt til 1-1 hjemme mot Fredrikstad.

  Ikke siden åpningskampen har Viking stått igjen som vinner i Eliteserien. Nicholas D'Agostinos hodestøt fikset poenget mot FFK.

  Før det hadde Morten Bjørlo gitt gjestene ledelsen på fantastisk vis. I det åttende minutt snappet han opp en svak Viking-pasning, tok seg oppover i banen og knallet inn 0-1 fra 20 meter.

  (©NTB)

  Eliteserien i fotball 2024: Viking - Fredrikstad
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • KFUM Oslo sikret klubbens første eliteserieseier

  Etter to uavgjort og ett tap vant KFUM Oslo sin første eliteseriekamp søndag. To mål før pause sørget for 2-0-seier over Sarpsborg på bortebane.

  Oslo-laget var effektivt før hvilen, og Johannes Nuñez og Petter Nosa Dahl ordnet 2–0. Sarpsborg ledet an i andreomgangen, men greide ikke å forhindre at poengene ble med tilbake til hovedstaden.

  Eliteserien i fotball 2024: Sarpsborg 08 - KFUM Oslo
  Foto: Christoffer Andersen / NTB
 • Brann slo Odd - avsluttet med utespiller som keeper

  Et straffespark fikk en sentral rolle i Branns 2-0-seier over Odd. Emil Kornvig måtte vente lenge på VAR-sjekken før han fikk score fra krittmerket.

  Først fire minutter på overtid trygget innbytter Aune Heggebø seieren. Da hadde Casper Glenna voktet Odd-buret i noen minutter etter at en skade tvang Hansen til å forlate banen.

  Gjestene hadde gjort alle byttene sine og måtte avslutte med ti mann.

  Etter fem kamper står Brann med ti poeng. Odd har tre poeng mindre.

  Eliteserien i fotball 2024: Brann - Odd
  Foto: Paul S. Amundsen / NTB
 • Bommet på straffe - Ole Sæter ble RBK-helt likevel

  Rosenborgs Ole Sæter (28) var igjen i sentrum med to ekte spissmål, men bommet også på straffe da det ble borteseier 3-1 mot Haugesund i Eliteserien.

  Et kvarter før slutt kunne han fått sitt tredje mål, men den ellers så selvsikre spissen skjøt litt for svakt til venstre for Egil Selvik, og Haugesunds sisteskanse reddet.

  Eliteserien fotball 2024: FK Haugesund-Rosenborg
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB
Salah
Molde-keeper Jacob Karlstrøm er skuffa over at han rota det til i eigen boks då MFK tapte mot Odd i kveldens eliteseriekamp.
Erling Haaland
Phil Foden