Hopp til innhold

FFK lekte seg med Strømsgodset

Fredrikstad imponerte igjen og senket Strømsgodset 3-1. Nyopprykkede Fredrikstad står med fire strake seirer i Eliteserien og har kun tapt en kamp så langt. Det skjedde i serieåpningen mot regjerende seriemester Bodø/Glimt.

– Det var en fantastisk opplevelse. Vi går ut og tar tak i kampen og kjører over dem fra start. Vi får en på trynet, men reiser oss igjen. Jeg er utrolig stolt av laget. En kjempekamp, sa FFK-spiller Simen Rafn til TV 2 etter kampen.

Allerede etter tre og et halvt minutt kunne hjemmelaget juble for scoring. Bjørlo svingte inn et frispark i feltet, og Stray Molde stanget det i mål.

Noen minutter etterpå slo Strømsgodset et frispark inn i boksen. Lars-Christopher Vilsvik fikk slått ballen videre inn ved femmeteren, hvor Philip Aukland var uheldig og satte ballen i eget nett.

Etter et kvarter gikk FFK tilbake i føringen da Eirik Ulland Andersen stusset inn et selvmål på corner. Fem minutter før pause økte Bjørlo til 3-1 på straffespark.

Etter 66 minutter fastsatte innbytter Oscar Aga resultatet til 4-1.

(NTB)

cCm_4uPY0GE
Foto: Thomas Andersen / NTB

Siste nytt

 • Markus Hoelgaard ble norgesmester i landeveisritt

  Markus Hoelgaard vant fellesstarten i sykkel-NM søndag. Uno-X-laget kontrollerte rittet og var aldri truet i kampen om seieren.

  Rittet gikk over tolv runder i en løype på Tverlandet utenfor Bodø. Rytterne måtte gjennom 199,2 kilometer i regnværet.

  Fredrik Dversnes var mannen i den norske mestertrøya fram til søndag.

  Alexander Kristoff var ikke blant rytterne på startstreken søndag. Veteranen sto over rittet på grunn av magetrøbbel.

  Tidligere søndag ble Mie Bjørndal Ottestad norgesmester i kvinneklassen etter et imponerende solobrudd.

  Lørdag 29. juni starter Tour de France i italienske Firenze. Uno-X er blant lagene på startstreken i storrittet. Hoelgaard er imidlertid ikke en del av troppen, og den norske mestertrøya uteblir i årets ritt.

  (NTB)

  Arctic Race of Norway 2019: 4. Etappe: Lødingen - Narvik (165,5 km)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Billborn ferdig i Sarpsborg

  Sarpsborg 08 skiller lag med hovedtrener Stefan Billborn og assistenttrener Joachim Björklund. Partene er enige om å avslutte samarbeidet.

  Det opplyser Eliteserieklubben på sine nettsider.

  – Som klubb og trenerteam har vi jobbet hardt gjennom en sportslig krevende periode. Det er etter gode samtaler en gjensidig respekt om at dette er det rette å gjøre nå. Tiden er moden, sier daglig leder Raymond Fjeld.

  Svensken ble ansatt i Østfold-klubben i 2022. Klubben ligger for øyeblikket på nest sisteplass i Eliteserien, med bare tre seiere og ti poeng.

  – Vi vil takke Stefan og Jocke for et veldig godt samarbeid. De har vært flotte representanter for oss og stått fjellstøtt i gode og tyngre perioder, sier Fjeld.

  Klubben opplyser at Guillermo Molins og Dan-Atle Grønn skal lede treningene framover sammen med Dag Tore Bergerud, John Alvbåge og det fysiske trenerteamet. Klubben jobber med å få på plass en ny hovedtrener.

  Sarpsborg 08 endte på en åttendeplass i begge Billborns sesonger bak roret.

  Sarpsborg 08s trener Stefan Billborn
  Foto: NTB
 • Verstappen vant VM-løpet i Barcelona

  Max Verstappen tok seg forbi både Lando Norris og George Russell og kjørte inn til sin sjuende VM-seier for sesongen i formel 1-løpet i Barcelona søndag.

  Bare tre ganger denne sesongen har 26-åringen måttet gi tapt i kampen om førsteplassen. For to uker siden vant han løpet i Canada, og søndag fulgte han opp med sin andre strake seier. (NTB)

  VRWDsV-0oYY
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal