Hopp til innhold

Ferrari-stjerne i bedring etter operasjon – kan likevel bli ny mulighet for Formel 1-sensasjon

Blindtarmopererte Carlos Sainz er frisk og klar til å returnere til Formel 1-sirkuset. Det er imidlertid ikke sikkert at han kjører helgens løp i Australia.

Det opplyste han til de fremmøtte journalistene i forkant av helgens Formel 1-runde i Melbourne.

Sainz måtte på kort varsel måtte kaste inn håndkleet før løpet i Saudi-Arabia for to uker siden. Årsaken var en betennelse i blindtarmen. Fra sykesenga fikk spanjolen se erstatteren Oliver Bearman imponere stort og kjøre inn til sjuendeplass.

Kommende helg kan det være duket for nok en mulighet for Bearman. Sainz har nemlig ikke bestemt seg for om han vil kjøre Australias Grand Prix.

– Hvis jeg ikke føler meg bra i morgen (under treningen), kommer jeg til være den første som strekker armene i været og sier at jeg trenger mer tid på å bli klar. Jeg er ikke dum, så jeg kommer ikke til å gjøre dette noe verre. Jeg kommer til å være veldig klar på hva jeg føler, sa spanjolen til pressen torsdag.

29-åringen lot seg imponere av det sin elleve år yngre lagkamerat presterte i Saudi-Arabia, men erkjenner likevel at han helst skulle stått på start selv. Sainz innledet sesongen med en 3.-plass i Bahrain.

– Selvsagt er det ingen god følelse å ikke få fortsette å kjøre etter en så god start på sesongen.

(NTB)

emlO7B2hVxk
Foto: AP

Sportsnyheter

Alexander Stöckl

Alexander Stöckl opnar opp om avskjeden: – Håpar det berre blir stille

Alexander Stöckl var landslagstrenar i ein av dei mest suksessrike periodane for hopplandslaget nokosinne. Han peikar på ei utvikling i rolla som grunn til avskjeden.

Siste nytt

 • Utrolig Stabæk-kollaps: Ledet 4-0 - tapte 4-5

  Etter 56 minutter så det ut til at Stabæk var på vei mot en storseier hjemme mot nyopprykkede Egersund i 1. divisjon mandag kveld.

  Da hadde akkurat Rasmus Eggen Vinge lagt på til 4-0 for hjemmelaget, men så snudde kampen totalt. Egersund scoret i det 61. minuttet, 69. minuttet, 71. minuttet og utlignet så i kampens 87. minutt.

  Tre og et halvt minutt på overtid var den utrolige snuopphentingen et faktum, da Henrik Elvevold scoret kampens siste mål og sørget for at bortelaget på utrolig vis vant 5-4.

  – Har sett mye i fotball, men aldri det på Nadderud i kveld. Egersund snur 0-4 til 5-4 på en halv time. Største comeback siden Bent Leikvoll, skriver fotballekspert Lars Tjærnås på X, med referanse til Atle Antonsen-karakteren kjent fra «Nissene på låven».

  Stabæk
  Foto: NTB
 • Kjærkommen opptur for kriserammede Aalesund – tok sesongens andre seier

  Aalesund vartet opp med målshow og tok sin første seier siden andre serierunde da de vant 4-1 mot Åsane i 1. divisjon mandag.

  Fem poeng var fasiten på de ni første kampene foran mandagens hjemmekamp.

  Isaac Atanga, John Kitolano, Cláudio Braga og Moctar Diop stod for hjemmelagets fire mål.

  På tampen reduserte Thomas Lotsberg til 1-4 for Åsane.

  Seieren løfter Aalesund til kvaliplassen på tabellen. Åsane er ett poeng på nedrykksplass. Tabelljumbo Start møter Sogndal tirsdag.

  aBSQQ-PEY00
  Foto: NTB
 • Anthony Martial ferdig i Manchester United

  Anthony Martial er ferdig som Manchester United-spiller etter ni år i den engelske Premier League-klubben. Det bekrefter franskmannen selv i sosiale medier.

  Martial ble hentet til engelsk fotball fra Monaco i 2015. Siden den gang har det blitt 90 mål på 317 kamper for United. De siste årene har det blitt mindre spilletid, og han er ferdig i klubben når kontrakten utløper 30. juni.

  Franskmannen var utlånt fra United til Sevilla første halvår i 2022.

  – Siden jeg kom i 2015 har jeg hatt æren av å bære denne drakten og å spille foran fansen, skriver han.

  Det er ikke kjent hvor han fortsetter karrieren.

  hftUVhk8Vr0
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal