Hopp til innhold

Fernandes slo tilbake etter kritikken – reddet United

Kampuret hadde så vidt rundet 90 minutter og avstanden til mål var drøyt 16 meter. Da la Bruno Fernandes lekkert til rette for seg selv og prikket ballen nede i det høyre hjørnet.

Det ble det eneste målet i kampen mellom Fulham og Manchester United lørdag ettermiddag, og dermed tok United en svært viktig trepoenger. De elleville gledesscenen viste hvor mye det betyr for klubben og den hardt pessede manageren, Erik ten Hag.

– Det er Bruno Fernandes. De beste spillerne klarer å slå tilbake etter ei uke med litt kritikk, sier Pål André Helland i Viasat-studio.

Kaptein Fernandes er blant dem som har fått hard medfart etter at United ble overkjørt av byrival City for en uke siden.

– Hadde det bare blitt ett poeng i dag, hadde kritikken bare tiltatt. Nå får de litt arbeidsro, sier Helland.

Manchester United hadde også en ball i mål i første omgang. VAR-rommet klarte ikke å avgjøre om det var offside eller ikke, men etter at hoveddommer hadde studert situasjonen, ble målet annullert.

Sg21tuIMW7o
Foto: Adrian DENNIS / AFP

Sportsnyheter

Amalie Iuel rystet seg selv i comebacket: – Sjukt å se hva kvinnekroppen er kapabel til

Nesten to år er gått siden sist Amalie Iuel løp konkurranse. Lørdag ettermiddag var hun tilbake på friidrettsbanen med seier.

Siste nytt

 • Ødegaard scoret i Arsenal-seier

  Arsenal vant til slutt 2-0 mot Wolverhampton etter scoringer fra Leandro Trossard og Ødegaard.

  Belgiske Trossard sendte Arsenal i ledelsen like før pause, mens Ødegaard dukket opp på overtid og satte spikeren i kista.

  Dermed klatrer Arsenal opp på toppen av tabellen i Premier League, men de har en kamp mer spilt enn rivalene Liverpool og Manchester City,

  Premier League - Arsenal v Brentford, Martin Ødegaard
  Foto: David Klein / Reuters
 • Norge vant B-VM i paraishockey

  Norges landslag i paraishockey vant B-VM på hjemmebane og rykket opp etter 4-3-seier over Tyskland i siste kamp.

  Morten Varnes scoret vinnermålet i forlegning, og trener Ole Eskild Dahlstrøm kunne dermed juble for VM-opprykk på hjemmebane.

  Ole Eskild Dahlstrøm
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB
 • Lyon med råsterk snuoperasjon uten Hegerberg

  Ada Hegerberg var ikke i troppen, og det så blytungt ut for Lyon da de lå under 0–2 mot PSG i mesterliga-semifinalen lørdag kveld.

  Så snudde Hegerbergs lagvenninner kampen, og i løpet av seks magiske minutter fra det 80. il 86. minutt ble 0–2 til 3–2 i Lyon.

  Hegerbergs lag leder dermed 3–2 før returkampen i Paris om en uke.

Sendeplan

Kl. Program Kanal