Hopp til innhold

Siste nytt

 • Sjansesløseri i Ålesund – Haugesund vant på overtid

  Da Aalesund sløste med sjansene og slet med å sette ballen i mål sikret Haugesund tre poeng i Eliteserien da de vant 2-1 lørdag kveld.

  Etter 81 minutter med fullstendig sjansesløseri fra begge lag, klarte endelig Alioune «Badou» Ndour å sende gjestene i ledelsen.

  Spissen ble spilt opp inne i 16-meteren og skled inn ett skudd til høyre for Sten Grytebust i hjemmemålet.

  Dessverre for Haugesund holdt ikke ledelsen i ett minutt engang. Kristoffer Ødemarksbakken spilte opp Kristoffer Barmen inne i 16-meteren, som banket til og skøyt ballen opp i nettaket.

  Ett minutt på overtid sto Bilal Njie alene inne i feltet og nikket Haugesund i ledelsen igjen. Dermed kunne gjestene slippe jubelen løs og ta med seg tre poeng hjem. (NTB)

  Eliteserien i fotball 2022: Aalesund - Haugesund
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
 • Jesus herjet med Leicester

  Gabriel Jesus strålte for Arsenal i hjemmedebuten mot Leicester lørdag. Brasilianeren var kampens store spiller med to mål og to assist i 4-2-seieren på Emirates.

  Det første målet var en perle da Jesus skrudde ballen i lengste hjørne fra 13-14-meter. For mål nummer to fikk han god hjelp av Jamie Vardy som stusser ballen til en umarkert Jesus på bakre stolpe.

  I andre omgang satt han opp både Granit Xhaka og Gabriel Martinelli til hver sin scoring. Arsenal-stopper William Saliba med et selvmål og James Maddison reduserte for gjestene.

  Gabriel Jesus
  Foto: ADRIAN DENNIS / AFP
 • Cristiano Ronaldo starter for United

  Cristiano Ronaldo ble benket til Manchester Uniteds serieåpning mot Brighton i Premier League, men til lørdagens kamp mot Brentford starter portugiseren.

  Seriestarten gikk ikke helt som planlagt for verken Ronaldo eller Manchester United. Stjernespissen fikk en snau omgang mot Brighton, som overraskende slo de røde djevlene 2-1 i Erik ten Hags trenerdebut i Manchester.

  Ronaldo var ikke på banen da Brighton gikk opp i 2-0-ledelse, men klarte ikke å hjelpe laget til å sikre poeng.

  På bortebane i London lørdag håper ten Hag at Ronaldo kan lede laget til deres første poeng denne sesongen. Portugiseren var å finne i Manchester Uniteds startoppstilling. Scott McTominay har måttet vike plass. (NTB)

  Premier League - Brentford v Manchester United
  Foto: DAVID KLEIN / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 52 klipp
Sport
Spiller nå
Her stagediver Vetle Sjåstad Christiansen etter den fjerde Blink-seieren 00:55
Neste