NRK Meny
Normal

Falt bevisstløs i bakken, fikk spille videre, så tatt av banen

Mjøndalen-keeper Marco Priis Jørgensen fikk en dramatisk start på kampen mot Strømsgodset.

Keeper Mjøndalen

I BAKKEN: Mjøndalen-keeper Marco Jørgensen får behandling etter å ha fått ballen hardt i ansiktet. Skjermdump med tillatelse fra C More.

Foto: C MORE

Laster innhold, vennligst vent..

Det var så vidt spilt to minutter av nabooppgjøret mellom Mjøndalen og Strømsgodset da keeper Jørgensen fikk ballen hardt i ansiktet og gikk rett i bakken.

Han falt uten og ta seg for, og så ut til å være bevisstløs. Han fikk behandling på banen, og like etterpå er han på bena igjen og fortsetter kampen.

– Vi gjorde en undersøkelse og han var litt ustø. Men han husket alt og vi mente han var klar til å spille videre, sa Mjøndalen-lege Bahram Kiani til C More i pausen.

Jørgensen

FORTSATTE: Marco Priis Jørgensen spilte videre etter å ha gått i bakken.

Foto: Bjørn Olav Nordahl / NRK

Slet med å huske hendelsen

Etter fjorten spilte minutter slipper Jørgensen inn kampens første mål signert Marcus Pedersen. Fire minutter senere ble han byttet ut, tydelig påvirket av smellen

– Det er vanskelig å si om han var påvirket da han slapp inn målet. Men vi så at han ikke var helt på sitt beste. Vi spurte om han ville bli byttet ut, og da svarte han ja, forteller Kiani.

Deretter kom meldingene om at Jørgensen var sendt til sykehus for å bli sjekket for hjernerystelse.

– Etter han kom på benken slet han med å huske hva som hadde skjedd, sier Kiani.

Et fyrverkeri av et nabooppgjør

Marcus Pedersen

DAGENS MANN: Marcus Pedersen scoret hat trick.

Foto: Bjørn Olav Nordahl / NRK

Kampen i seg selv ble også av den dramatiske sorten. Mjøndalen måtte gå i garderoben halvveis med to mål imot. Men noe skjedde med Vegard Hansens menn i pausen. Rett etter sidebytte gikk hjemmelaget rett i strupen på Strømsgodset. Og i løpet av fem minutter stod det 2-2.

Det meste skulle handle om Mjøndalen i andreomgang. De dominerte den elleville fotballkampen på jakt etter ledermålet.

Men det er likevel Strømsgodsets Marcus Pedersen som er dagens mann i Buskerud. På overtid bydde den hjemvendte sønnen på show. Med to mål på overtid sørget Pedersen for at alle poengene blir med hjem til Drammen.

– Det er helt sykt det som skjer på overtid, helt nydelig. Supporterne er herlige. Det hele er ubeskrivelig. Alt er fint i dag, sa en meget blid Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen til C More.

Fire mål på to kamper for Strømsgodset er ett mål mer enn Pedersen klarte på en halv sesong i Brann.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Ingebrigtsen med nytt EM-krav

  Filip Ingebrigtsen løp på 13.30,48 på 5000 meter under et stevne i belgiske Heusden lørdag kveld. 25-åringen kom rett fra fredagens stevne i Monaco, hvor han satte ny Norges rekord på 1500 meter. Lørdag klarte han også EM-kravet på 5000 meter.

  Filip Ingebrigtsen
  Foto: Jasper Jacobs / AFP
 • Koreas første fellesgull på 27 år

  Bordtennisduoen bestående av sørkoreanske Jang Woo-jin og nordkoreanske Cha Hyo Sim gikk helt til topps i en bordtennisturnering avholdt i Daejon. Ikke siden 1991 har et felles koreansk lag tatt gull i en idrett, også da i bordtennis. I april ble det holdt et toppmøte mellom landene hvor de lovet å øke sitt samarbeid innen sport.

  Foto: Hong Hae-in / AP
 • Sterk slutt sikret seier

  Spanske Omar Fraile sikret sin første etappeseier i Tour de France da han gikk til topps på den 14. etappen i årets utgave. På Belgias nasjonaldag så det lenge ut til at det skulle bli belgisk etappeseier, men Fraile ble for sterk opp monsterbakken.

  Tour de France
  Foto: Benoit Tessier / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Tour de France 15.etappe og friidrett Diamond League, London
Friidrett: Diamond League fra London
Tour de France 15.etappe og friidrett Diamond League, London
X Games Minneapolis
OL-profiler: Marcus Kleveland
X Games: Skateboard, street