Siste nytt

 • Tottenham vidare utan kamp

  Tottenham er tilkjent sigeren over Leyton Orient i 3. runde i ligacupen. Kampen måtte avlysast fordi fleire spelarar og leiarar i Orient testa positivt på covid-19, melder BBC.

  4. runde skal spelast allereie neste veke, og Tottenham skal møte Chelsea.

  Leyton Orients ligakamp mot Walsall laurdag er utsett.

  Tottenham har scora
  Foto: Julian Finney / AP
 • Ville ikke snakke om spillerkjøp

  I britiske medier spekuleres det som vanlig høyt i at nye spillere kan være på vei inn portene på Old Trafford før overgangsvinduet stenger 5. oktober. Da Ole Gunnar Solskjær møtte pressen fredag ble han utfordret på om han er tilfreds med spillerstallen – eller om det kan komme nye ansikter inn i tiden som kommer.

  – Som jeg har sagt så mange ganger tidligere, har jeg stor tro på spillerne mine. Vi skal holde dere oppdaterte dersom det kommer noen inn eller går noen ut, sa United-sjefen, ifølge NTB.

  Solskjær
  Foto: Richard Heathcote / AP
 • Russiske skiskyttarar utestengt

  Skiskyttarane Jekaterina Glazyrina (33) og Timofey Lapsjin (32) er midlertidig utestengt for brot på dopingreglementet, melder det internasjonale skiskyttarforbundet.

  Lapsjin har konkurrert for Sør-Korea sidan 2017.

  Glazyrina og Lapsjin er utestengt basert på bevis som følge av McLaren-rapporten og informasjon henta ut av dopinglaboratoriet i Moskva.

  Glazyrina var utestengt i ein periode frå 10. februar 2018 til 9. februar 2020. Det vart ho fordi ho vart tatt for bruk av eit forbode stoff.

  Lapsjins namn har ikkje tidlegare vore knytt til brot på dopingreglementet. (NTB)

  Glazyrina
  Foto: Linn Cathrin Olsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal