Hopp til innhold

Endringer i landslagstroppen

Landslagsspillerne Osame Sahraoui, Ørjan Nyland og Antonio Nusa melder forfall til landlagets to kamper. De blir erstattet av Aron Dønnum, Mohammed Elyonoussi og Viljar Myhra.

– Vi visste at Ørjan var usikker da vi tok ut troppen, og nå viser det seg at han trenger mer tid før han er klar for spill. Antonio sliter med den samme skaden han har hatt før og er dermed uaktuell for denne samlingen. Det samme er Osame som skadet seg på trening, sier Ståle Solbakken i pressemelding.

Landslagssjefen har følgende å si om erstatterne:

– Forfallene gjør at vi henter inn Viljar, som har stått bra for Strømsgodset den siste tiden. Aron har fått mye spilletid og vist god form, mens Moi har hatt fin stigning i høst og prestert bra i Champions League.

Det er fremdeles knyttet usikkerhet om landslagskaptein Martin Ødegaard blir klar til kampene. Solbakken sier de avventet situasjonen.

– Hva gjelder Martin Ødegaard, så avventer vi situasjonen. Blir det slik at han må melde forfall, vil det ikke bli kalt inn erstatter for ham, da dette ble tatt høyde for i uttaket

IPtsTNHn5X0
Foto: NTB

Siste nytt

 • Deila og Vetlesen tapte norsk duell i cupen

  Ronny Deilas Club Brugge, med Hugo Vetlesen på benken fra start, møtte Union St. Gilloise i den belgiske cupen.

  Tidligere Brann-spiller Mathias Rasmussen fikk gode 70 minutter for Union St. Gilloise hjemme mot Brugge.

  Vertene vant til slutt 2–0. Hugo Vetlesen ble byttet inn seint i andre omgang, mens Antonio Nusa ikke var i troppen til Deilas lag.

  KiEIss5r4kI
  Foto: AFP
 • Klopps unggutter seiret igjen – nå venter rivalen

  Liverpool stilte med nok et ungt lag hjemme mot Southampton i kvartfinalen i FA-cupen.

  Og ungguttene leverte til gagns. 18 år gamle Lewis Koumas sendte Anfield til himmels da han scoret sitt første mål for klubben, i debuten hans for klubben. Akademispilleren sendte Liverpool i ledelsen.

  I andre omgang ble en annen 18-åring, Jayden Danns, byttet inn på topp. Spissen la først på til 2–0 og senere 3–0. Det var ungguttens første mål for klubben.

  Sluttresultatet ble 3-0 og Liverpool er videre til kvartfinale i FA-cupen. Der møter Jürgen Klopps menn Manchester United på Old Trafford.

  boWD1fyC7YM
  Foto: AP
 • Chelsea videre i FA-cupen

  Ett minutt før kamslutt sendte Chelseas midtbanespiller Conor Gallagher de blåkledde fra London videre til kvartifinale hjemme mot Leeds.

  Gjestene scoret kampens første mål, men etter to raske mål fra Chelsea var de i ledelsen. Leeds utlignet midtveis i andre omgang. Fram til Gallaghers sene scoring luktet det av ekstraomganger på Stamford Bridge.

  I kvartfinalen skal Chelsea møte Leicester.

  4OlEMnEturc
  Foto: Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal