Hopp til innhold

EMs toppskårar koronasmitta

Koronasmitten held fram med å herje i handball EM. Søndag morgon kunne det nederlandske handballforbundet melde at tre nye spelarar har testa positivt for koronaviruset.

Ein av desse er EMs toppskårar, Kay Smits, som med sine 45 mål har skåra 11 meir enn nestemann på lista. No må Nederland klare seg utan sin store stjerne i dei avgjerande kampane mot Danmark og Kroatia i mellomrunden.

Nederland er hardt råka av viruset, og frå før har seks spelarar testa positivt.

Kay Smits
Foto: Tamas Kovacs / AP

Sportsnyheter

Dommer hevder han ble spyttet på – spilleren nekter

Dommer Stian Røvig Sletner hevder han ble spyttet på av Ahmed El-Amrani etter at han ga Hønefoss-spilleren det gule kortet for en takling. Men El-Amrani nekter for at det var det som skjedde.

NM 2021 i fotball, menn (finale): Bodø/Glimt - Molde

Cupfest på NRK – sjå målene fra første runde

Torsdag var det duka for cupfest her på NRK. Bodø/Glimt, Rosenborg og Vålerenga var blant laga som skal i elden. Alle måla frå kampane med eliteserielaga kan du sjå her:

Siste nytt

 • Everton sikret plassen etter enorm snuoperasjon – stormet banen to ganger

  Euforiske Everton-supportere stormet banen hele to ganger da Everton sikret plassen i Premier League etter 3-2-seier over Crystal Palace.

  Når det nærmet seg slutt stod det fremdeles 2-2 på resultattavla, men fem minutter før ordinær tid satte Dominic Calvert-Lewin inn 3-2. Da stormet et mindretall av Everton-fansen inn på banen – noe prematurt.

  Banestormingen gjorde at det ble lagt til hele syv minutter, men Everton holdt unna i sluttminuttene. Og da dommeren endelig blåste i fløyta strømmet fansen inn på banen.

  Det var først Crystal Palace som tok ledelsen i kampen. Jean-Philippe Mateta nikket inn 1-0-målet halvveis inn i første omgang. Ikke mange minuttene senere la Jordan Ayew på til 2-0.

  Snuoperasjonen til Everton startet første i andre omgang. Michael Keane skapte nytt håp da han reduserte til 1-2 etter 54 minutter. Richarlison utlignet til 2-2 i det 75. minutt, før da Calvert-Lewin satte inn seiersmålet like før slutt.

 • Hamburg vant i Berlin – Hertha mot nedrykk

  Hertha Berlin er på kanten av stupet etter 0-1-tap hjemme i første kvalifiseringsduell mot Hamburg. Laget får en stor oppgave i returkampen.

  Ludovit Reis ble matchvinner fra spiss vinkel i det 57. minutt. Kanskje var det ment som innlegg, men ballen seilte over den 19-årige Hertha-keeperen Oliver Christensen og gikk i mål via lengste stolpe.

  Hamburg var sju poeng bak tredjeplassen i 2. Bundesliga fem serierunder før slutt, men knep kvalifiseringsspill med en kjempespurt. Hertha så på sin side ut til å ha gjort nok til å berge plassen, men måtte se Stuttgart ta seg forbi i siste runde.

  Felix Magath, som er klubblegende i Hamburg, ble hentet til Berlin for å berge Hertha fra nedrykk. Om han skal lykkes, må han senke sine «egne» kommende mandag.

  Germany Soccer Bundesliga
  Foto: Soeren Stache / AP
 • Middels åpning for Viktor Hovland i PGA-mesterskapet – første runde på par

  iktor Hovland fikk en start på det jevne i det amerikanske PGA-mesterskapet i golf. Han gikk den første runden på par etter en birdie og en bogey.

  Han var blant dem som startet første runde i majorturneringen i Tulsa på 10. hull. Han spilte stort sett solid, men hadde ikke centimeterne på sin side i jakten på birdier.

  Etter ti strake par kom dagens første birdie på 2. hull. Putten gikk i hullet fra om lag seks meter.

  To hull senere måtte han tåle en bogey. Etter et dårlig utslag valgte han å droppe ballen og pådro seg dermed et straffeslag. Forsøket på å berge par fra nesten 15 meter lyktes ikke.

  På første halvdel var han særlig nær birdie på 11. hull, men ballen ville ikke i hullet. Hans beste putt på den halvdelen av runden leverte han på 15. hull, der han først spilte seg inn i trøbbel og så ut til å få bogey, men berget par med en lang putt.

  På 5. hull misset han en kort birdieputt, men han revansjerte seg ved å senke en vanskelig putt på 6. hull da han var i fare for å få en ny bogey.

  Da nordmannen var ferdig for dagen, var han på delt 24.-plass.

  Rory McIlroy er best av dem som har spilt ferdig. Nordiren leverte en 65-runde, fem slag under par. (NTB)

  PGA: Zurich Classic of New Orleans - First Round. Viktor Hovland.
  Foto: Andrew Wevers / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste