Hopp til innhold

Ellevilt volleymål reddet Manchester United

En perlescoring av Bruno Fernandes sikret seieren for Manchester United i en slitekamp mot Burnley lørdag kveld.

Midtstopper Johnny Evans, som fikk tillit fra start, lempet ballen presist i bakrom, hvor purtugiseren feide ballen i lengste hjørne på hel volley.

Burnley var langt ifra ufarlige på eget gress. De tvang André Onana ut i full strekk og hadde et skudd i stolpen, men det ble bare nesten for Vincent Kompanys menn.

Sander Berge kom innpå for hjemmelaget, men også hans heading etter en corner, snek seg like over.

Dette var en sårt etterlengtet seier for Erik ten Hag og Manchester United, som sto med to seire og tre tap på de fem første kampene i serien før i kveld.

Med tre poeng klatret de til 8. plass på tabellen. Burnley er helt sist med ett poeng på fem kamper.

i2JUrg8VMMg
Foto: Reuters

Siste nytt

  • Bayern henter japansk midtstopper

    Bayern München har forsterket stallen med den japanske midtstopperen Hiroki Ito (25). Han kommer fra bundesligarival Stuttgart.

    Ito ble klar for Bayern torsdag ettermiddag og har undertegnet en femårskontrakt med sin nye klubb.

    – Det er en stor ære for meg å kunne spille for en av verdens største klubber. Jeg ønsker å bidra til at FC Bayern vinner mange titler, sier Ito. (NTB)

    Vincent Kompany
  • Fotballorganisasjoner kritiske til klubb-VM – går rettens vei mot Fifa

    Flere fotballforeninger gjør alvor av trusselen om å ta rettslige skritt mot Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) og det de kaller en ubrukelig kalender.

    Organisasjonene ønsker at EU-domstolen skal avgjøre om Fifa bryter EU-regelverket for grunnleggende rettigheter, herunder artikkel 5 som forbyr slaveri og tvangsarbeid, gjennom utvidelsen av klubb-VM.

    VM for klubblag er bygget ut til 32 deltakende lag, og neste turnering skal etter planen spilles i juni og juli neste år.

    Maheta Molango, direktør for den engelske spillerforeningen PFA, poengterer at fotballen ikke kan være et unntak for internasjonale arbeidsmiljøregler. (NTB)

    FIFA President Gianni Infantino
    Foto: AP
  • Wærenskjold beholdt ledertrøya i Belgia

    Søren Wærenskjold vant den innledende tempoetappen i Belgia rundt onsdag. Dermed ledet han sammenlagt før torsdagens etappe, som endte i en massespurt i Knokke-Heist.

    Der ble det en en klar seier for Tim Merlier foran Jasper Philipsen og Olav Kooij, mens Wærenskjold ikke helt kom seg frem og endte på en syvendeplass.

    Det norske Uno-X-laget satte fart inn mot en rekke på tre innlagte spurter tolv kilomter fra mål, men uten at det ble full uttelling for Wærenskjold. Nordmannen var først over den første spurten og sikret seg tre bonussekunder.

    Tsjekkeren Mathias Vacek, som lå to sekunder bak Wærenskjold etter åpningsetappen, innkasserte fire bonussekunder i løpet av de tre spurtene. Dermed er han ett sekund nærmere nordmannen, men det er fremdeles Wærenskjold som holder ledelsen i rittet.

    Belgia rundt avsluttes søndag.

    Søren Wærenskjold
    Foto: AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal