Hopp til innhold

Siste nytt

 • Nye anklager mot Rubiales i Fifa-rapport – beskyldes for å ha kysset engelsk spiller i ansiktet

  I en rapport fra Fifas disiplinærkomité hevder styrelederen i Det engelske fotballforbundet at Luis Rubiales kysset Lucy Bronze i ansiktet mot hennes vilje.

  Det kommer fram etter at Det internasjonale fotballforbundet har gransket kysseskandalen som skapte store overskrifter etter at Spania slo England i VM-finalen i sommer.

  FA-styreleder Debbie Hewitt beskylder Rubiales for å ha opptrådt ufint også mot flere av de engelske spillerne, deriblant Bronze. Hewitt hevder i tillegg at den tidligere spanske fotballpresidenten skal ha tatt hendene rundt Bronze sin lagvenninne Laura Coombs.

  Det engelske fotballforbundets styreleder reagerer sterkt på måten Rubiales gratulerte de spanske spillerne. I rapporten konkluderer Fifa med at Rubiales har oppført seg svært upassende.

  – Komiteen kan ikke få understreket nok, uavhengig av Rubiales sine følelser etter kampen, at oppførselen var utilgivelig og uakseptabel, heter det fra utvalget.

  I slutten av oktober gjorde Fifa det kjent at den tidligere spanske fotballpresidenten er utestengt fra all fotball i tre år. Rubiales har anket beslutningen.

  (NTB)

  Luis Rubiales
  Foto: AP
 • Ryerson og Dortmund ute av cupen

  Julian Ryerson spilte hele kampen da Borussia Dortmund ble sendt ut av cupen borte mot Stuttgart.

  Hjemmelaget vant 2-0 og er klare for kvartfinale i den tyske cupen.

  Dit skal også Saarbrücken, som spiller på nivå tre. Tidligere i turneringen sjokkerte de med å slå ut Bayern München, og onsdag var det Eintracht Frankfurt – uten en skadet Jens Petter Hauge – som ble beseiret 2-0.

  Julian Ryerson
  Foto: THILO SCHMUELGEN / Reuters
 • McTominay sikret United-seier: Nærmer seg byrival City

  Scott McTominay ble den store helten for Manchester United med to scoringer i 2-1-seieren over Chelsea onsdag kveld.

  McTominay scoret kampens første mål tidlig i den første omgangen, men han og Manchester United måtte se at Cole Palmer utlignet til 1-1 like før pause.

  I kampens 69. minutt dukket McTominay opp igjen og scoret sitt andre mål med et kontant hodestøt.

  Dermed ble det en svært viktig seier for United, som nå ligger på sjetteplass og kun har tre poeng opp til byrival Manchester City på den viktige fjerdeplassen i Premier League.

  Det har stormet rundt United de siste dagene, etter at det kom frem at flere medier hadde blitt utestengt etter saker om misnøye i United-garderoben.

  Klubbens håp om avansement i Mesterligaen henger i en tynn tråd, men de står nå med fire seirer på de fem siste kampene i Premier League etter at de tapte 0-3 hjemme mot Manchester City i slutten av oktober.

  Da var de ni poeng bak byrivalen, men Manchester City har selv bare tatt seks poeng på de siste fem kampene. Onsdag kveld tapte de 0-1 borte mot Aston Villa.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Dave Thompson / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal