Hopp til innhold

Deila under tøft press i Belgia

En svak høst i den belgiske ligaen har fått det til å brenne under føttene på Club Brugge-trener Ronny Deila. Selv tar nordmannen situasjonen med ro.

Etter 13 spilte kamper står Brugge med 19 av 39 mulige poeng, og den belgiske storklubben har havnet bakpå i forhold til rivalene. I helgen ble det tap mot serieleder Union Saint-Gilloise.

Før torsdagens hjemmekamp mot sveitsiske Lugano i conferenceligaen fikk trener Deila spørsmål om kritikken som har kommet mot ham.

– Jeg er egentlig ikke så veldig opptatt av det. Jeg kan godt ta alt på mine skuldre, men dette handler ikke om én person. Hvis dere likevel vil lete etter en syndebukk, så la det være meg. Vi vet hvor vi står, og så får vi se hvordan vi ligger an i mai. Da får vi vite om det er jeg som sitter ved roret, sier Deila ifølge belgiske Voetbalnieuws.

I conferenceligaen har det gått langt bedre for Brugge. Etter tre puljerunder leder laget gruppe D. Den inneholder også Bodø/Glimt.

(©NTB)

Deila
Foto: KURT DESPLENTER / AFP

Sportsnyheter

Britain Soccer League Cup

Liverpool-kapteinen i tårer etter «juniorbragd» – Chelsea hudflettes av ekspertene

Kaptein Virgil van Dijk og et juniorpreget Liverpool vant ligacupen etter et nervedrama av de sjeldne søndag. Da seieren var et faktum, kom tårene hos kapteinen.

Siste nytt

 • Idrettspresident Zaineb Al-Samarai ble mor for første gang søndag

  Idrettspresident Zaineb Al-Samarai og ektemannen Jan Erik Fåne ble søndag foreldre til en jente.

  – Vi er veldig slitne, men så lykkelige, sier idrettspresidenten i en uttalelse til NTB.

  Jenta har fått navnet Maja.

  Al-Samarai har tidligere uttalt at hun ser for seg å være tilbake på jobb og reise til Paris-OL «hvis kroppen tillater det». Lekene varer fra 26. juli til 11. august.

  Al-Samarai ble valgt som idrettspresident i juni. Hun tok over etter Berit Kjøll.

  (NTB)

  g8HeTJLrxxI
  Foto: NTB
 • Ronaldo med uvanlig gest mot supportere -forbundet etterforsker

  Cristiano Ronaldo svarte med å veive armen foran skrittet mot Al-Shababs supportere etter Al-Nassrs seier i saudiarabisk fotball søndag.

  Etter kampen skal Al-Shabab-supporterne ha ropt navnet til Lionel Messi flere ganger. Messi har i mange år vært Ronaldos store rival på fotballbanen.

  I et videoklipp kan man se Ronaldo ta hånden til øret før han veivet armen foran skrittet flere ganger.

  Ifølge saudiarabiske medier skal fotballforbundet i landet etterforske episoden.

  Al-Nassr har ikke kommentert saken hittil, ifølge Reuters.

  (NTB)

  lTqQ2qvYP08
  Foto: AP
 • Messi berget poeng for Inter Miami

  Inter Miami så ut til å gå på et bortetap for LA Galaxy, men på overtid dukket Lionel Messi opp og berget poeng for gjestene fra Florida.

  Argentineren pirket ballen i mål i det 92. minuttet etter et strålende innlegg fra Jordi Alba. Scoringen er Messis første for sesongen, som ble sparket i gang forrige uke.

  Inter Miami tar seg dermed opp til tabelltopp i MLS, men med en kamp mer spilt enn nesten samtlige lag.

  (NTB)

  5q-xv16Qo9s
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal