Hopp til innhold

De norske curlingkvinnene med tre seirer i EM

Norge med Marianne Rørvik som skip har startet EM forrykende og tok sin tredje seier av tre mulige da Tyskland ble slått 6-4.

Det norske laget åpnet EM med to seirer på åpningsdagen lørdag og fulgte opp med en ny dagen etter. Det ble en spennende kamp mot Tyskland hvor Norge avgjorde med tre poeng med siste stein i den 10. omgangen.

Tyskerne var stort sett i føringen gjennom hele kampen. De tok ledelsen i den tredje omgangen med 1-0 etter to omganger uten poeng til noen av lagene. De norske jentene tok ett poeng de to neste omgangene.

Så fikk Tyskland to poeng i den sjette omgangen før Rørvik & co. tok ett poeng i den sjuende.

Foruten Rørvik spilte Kristin Skaslien, Mille Haslev Nordbye og Martine Rønning for Norge.

Norge er i ledelsen i mesterskapet etter tre runder sammen med Sveits. De to møtes i mandagens første kamp. I den femte runden er det Danmark som står for tur. (NTB)

Curling-VM for kvinner
Foto: Jonas Ekströmer/TT / NTB

Siste nytt

 • PA: Presset Horner møtte Verstappens manager

  Red Bull-sjef Christian Horner skal mandag ha møtt Max Verstappens agent ansikt-til-ansikt i Dubai i et forsøk på å dempe spenningene rundt Formel 1-laget.

  Det er det britiske nyhetsbyrået PA som melder om samtalene som skal ha funnet sted i Midtøsten.

  Møtet mellom Horner og Verstappen-manager Raymond Vermeulen ble holdt kun 48 timer etter at Formel 1-stjernens far, Jos, uttalte at Red Bull vil «eksplodere» dersom Horner fortsetter som teamsjef.

  Ifølge PA opplysninger var verken Jos Verstappen eller sønnen til stede i Dubai mandag. Vermeulen representerte i stedet den regjerende verdensmesteren.

  Ifølge en kilde PA har vært i kontakt med skal samtalene ha «gått bra». Også flere andre ledere i Red Bull-systemet skal ha deltatt. (NTB)

  MuRbRxEufU4
  Foto: AP
 • VAR-motstanderne led nytt nederlag – Molde stemte for å beholde teknologien

  Molde Fotballklubb sa mandag ja til at den omstridte VAR-teknologien skal fortsette å bli benyttet i norsk fotball. Det ble klart på klubbens årsmøte.

  VAR-motstanden har vært til dels stor i deler av norsk fotball i lengre tid. Særlig fra supporterhold har det vært ytret misnøye med teknologien og anvendelsen av den.

  Så langt har imidlertid ingen klubber tatt et aktivt standpunkt mot VAR. Tidligere har Odd og 1. divisjonsklubben Aalesund på sine årsmøte stilt seg positiv til at bruken skal fortsette.

  Lsn5MqsUuaM
  Foto: NTB
 • BBC: Mektig motorsport-topp etterforskes

  Presidenten i Det internasjonale bilsportforbundet (FIA) etterforskes for å ha påvirket utfallet av forrige sesongs Formel 1-løp i Saudi-Arabia, melder BBC.

  Den britiske allmennkringkasteren skriver at Mohammed Ben Sulayem skal ha grepet inn for å få annullert en tidsstraff veteranen Fernando Alonso ble ilagt i det aktuelle løpet.

  Opplysningene om FIA-presidentens innblanding skal ha kommet fra en varsler. BBC hevder å ha sett et dokument, som er sendt til FIAs etiske komité, der påstandene framkommer.

  Kanalen skriver at den uten hell forsøkt å få en kommentar fra både forbundet og Ben Sulayem. (NTB)

  kSykObywMsM
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal