Hopp til innhold

De Bruyne utelatt fra den belgiske landslagstroppen

Manchester City sin kaptein, Kevin De Bruyne står over landslagspausen med Belgia.

Det bekrefter den belgiske landslagssjefen, Domenico Tedesco til den belgiske journalisten, Kristof Terreur.

– Han har spilt med en mindre lyskeskade i de siste kampene. Jeg snakket med legen og Kevin, og vi bestemte at risikoen er for stor, sier Tedesco og legger til:

– Landslaget ønsker å ha De Bruyne klar til EM i sommer, og vi mener derfor det er viktig at spilleren får den hvilen han trenger.

Manchester City møter Newcastle på lørdag i kvartfinalen i FA-cupen. Deretter venter landslagspausen hvor Belgia møter Irland 23. mars.

05i0Qpu5Mkw
Foto: AP

Siste nytt

 • Mbappé utelatt fra PSG-troppen til serieavslutningen – ingen årsak oppgitt

  Kylian Mbappé er ikke med i Paris Saint-Germain-troppen som søndag besøker Metz til sesongens siste kamp i Ligue 1.

  PSG er allerede blitt kronet til seriemester for 12. gang. Det er rekord.

  Stjernespissen Mbappé, som i sommer forlater PSG etter sju sesonger i den franske klubben, figurerer ikke på listen over 20 spillere som trener Luis Enrique har med seg til kampen mot Metz.

  Nyhetsbyrået AP har bedt PSG om en kommentar til spissens fravær, uten å få noen. Mbappé er ikke på listen over spillere som ikke er tilgjengelige på grunn av skade

  Det er ventet at franskmannen slutter seg til Real Madrid i nærmeste framtid. Mbappé er PSGs toppscorer gjennom tidene med 256 mål, 191 av dem i ligaen.

  Han får en siste mulighet til å spille i PSG-drakten i den franske cupfinalen 25. mai. Der er Lyon motstander.

  Mbappé har vunnet i alt seks ligatitler med PSG. Han blir den franske ligaens toppscorer for sjette gang.

  Ousmane Dembélé, Vitinha, Marquinhos, Fabián Ruiz og Gianluigi Donnarumma er heller ikke med til søndagens kamp mot Metz.

  (©NTB)

  Kylian Mbappé.
  Foto: AP
 • Seiersaktuell Hovland avslører: Vurderte å trekke seg fra PGA-mesterskapet

  Viktor Hovland spiller for karrierens første majorseier søndag, men kommer nå med oppsiktsvekkende informasjon. Han kunne blitt hjemme og ikke spilt storturneringen i Louisville.

  Det er i et intervju gjort med SiriusXM PGA Championship Radio etter lørdagens tredjerunde at nordmannen røper at han vurderte å droppe PGA-mesterskapet.

  Hovland får spørsmål om hva han hadde sagt dersom han for tre dager siden hadde fått høre at han kom til å kjempe om seieren foran avslutningen.

  – Det hadde jeg tatt uten tvil. Jeg vurderte nesten å trekke meg, fordi jeg ikke spilte bra i det hele tatt. Når man setter ting i det perspektivet, er dette stort, svarer den norske golfstjernen.

  Han blir så bedt om å forklare hvor nær han var ved å trekke seg.

  – Jeg tenkte bare at ting alt i alt ikke føltes veldig bra. Når ting ikke føles veldig bra, hva er det poenget med å spille? Da foretrekker jeg heller å jobbe med det, lød svaret.

  Da journalisten fortsetter å grave i bakgrunnen for at Hovland vurderte å ikke stille til start, sier nordmannen:

  – Fanken, jeg skulle ikke sagt det der.

  – Sånn blir det når du spiller dårlig og tankene raser av gårde. Jeg tok åpenbart ikke den avgjørelsen, men når du spiller dårlig, vil du egentlig bare dra hjem, legger 26-åringen til.

  Med en bogeyfri runde fem slag under par lørdag klatret Hovland rett inn i seierskampen før siste runde av PGA-mesterskapet.

  Med 13 slag under par er han på delt 4.-plass, to slag bak ledende Collin Morikawa og Xander Schauffele. Sahith Theegala er alene på 3.-plass, ett slag bak tetduoen, ett foran Hovland, Shane Lowry og Bryson DeChambeau.

  Nordmannen kom til Louisville etter å ha gjort en ny trenerendring i jakten på fjorårsformen. Han har gjenopptatt samarbeidet med Joe Mayo, som hjalp ham til stor suksess i fjor.

  (©NTB)

  Viktor Hovland
  Foto: AFP
 • Hauger like utenfor poengplass i Imola

  Dennis Hauger avsluttet en rotete helg i Imola med 12. plass i søndagens hovedløp i Formel 2.

  Dermed ble det sesongens første helg uten poeng for nordmannen.

  Med 13. plass i fredagens kvalifisering, hadde Hauger 13. beste startposisjon i både lørdagens sprintløp og søndagens hovedløp.

  Lørdag krasjet Hauger allerede på den første runden. Søndag havnet han tidlig i trøbbel igjen, men 21-åringen holdt seg på banen og klatret totalt én plass opp til 12. plass – to plasser bak poengplass.

  Med null poeng fra italienske Imola, faller Hauger fra tredje- til fjerdeplass i Formel 2-sammendraget. Hauger blir stående med 41 poeng.

  Isack Hadjar vant søndagens hovedløp, dro med seg 25 poeng, passerte Hauger og gikk opp på tredjeplass med 59 poeng totalt.

  Etter fire av 14 Formel 2-runder leder Zane Maloney med 68 poeng, mens Paul Aron har 63.

  Dennis Hauger
  Foto: Torbjørn Brovold / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal