NRK Meny
Normal

Daniel Franck alvorlig skadet

Et fall på hytta resulterte i kraniebrudd, to blødninger i hodet og to brudd i ryggen for den tidligere snowboardstjernen Daniel Franck.

Daniel Franck

Den pensjonerte snøbrettkjøreren Daniel Franck har pådratt seg flere alvorlige skader.

Foto: Morten Holm / Scanpix

Ifølge kona Ulrikke Døvigen falt Franck ned i kjelleren og traff betonggulvet med hodet først, melder nettstedet Tacky.no

Franck har ligget på sykehus i fire døgn, og kom hjem først i dag.

– Gikk i betongen fra tre meter og pådro meg tre brudd og blødning. Vintersesongen er reddet, takket være tidenes HeltinneKone, så der var jeg heldig, skriver Franck i en sms til NRK.

Den pensjonerte snøbrettkjøreren har 16 World Cup-seire og tre Kongepokaler. Han tok OL-sølv i Nagano i 1998. I 1999-/2000-sesongen vant han VM, EM og World Cup sammenlagt. I 2010 vant han også «Mesternes Mester» på NRK.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal