NRK Meny
Normal

Daniel Franck alvorlig skadet

Et fall på hytta resulterte i kraniebrudd, to blødninger i hodet og to brudd i ryggen for den tidligere snowboardstjernen Daniel Franck.

Daniel Franck

Den pensjonerte snøbrettkjøreren Daniel Franck har pådratt seg flere alvorlige skader.

Foto: Morten Holm / Scanpix

Ifølge kona Ulrikke Døvigen falt Franck ned i kjelleren og traff betonggulvet med hodet først, melder nettstedet Tacky.no

Franck har ligget på sykehus i fire døgn, og kom hjem først i dag.

– Gikk i betongen fra tre meter og pådro meg tre brudd og blødning. Vintersesongen er reddet, takket være tidenes HeltinneKone, så der var jeg heldig, skriver Franck i en sms til NRK.

Den pensjonerte snøbrettkjøreren har 16 World Cup-seire og tre Kongepokaler. Han tok OL-sølv i Nagano i 1998. I 1999-/2000-sesongen vant han VM, EM og World Cup sammenlagt. I 2010 vant han også «Mesternes Mester» på NRK.

Siste nytt

 • Knepent tap for Andersen

  Jørn Andersen sitt Nord-Korea gikk på sitt andre ettmålstap i østasiamesterskapet i fotball tirsdag, skriver NTB. Et selvmål gjorde at kampen mot nabo Sør-Korea endte 0-1. Tapet gjør at nordkoreanerne ikke har sjanse til å vinne mesterskapet.

  Jørn Andersen i Nord-Korea
  Foto: Lasse Evensen
 • Patrick Thoresen melder seg OL-klar

  Patrick Thoresen og de andre proffene i ishockeyligaen KHL har fått grønt lys til å delta i OL. Det ble offisielt klart da Russlands olympiske komité tirsdag ga sin støtte til at russiske idrettsutøvere kan delta i OL under nøytralt flagg.

  Patrick Thoresen
  Foto: NRK
 • Bohinen aktuell for Viking

  Lars Bohinen er favoritt til jobben som ny trenar i Viking, melder Stavanger Aftenblad. Viking vil ikkje kommentere saka.

  48-åringen har eitt år igjen av avtalen med Sandefjord, men det skal det vere håp om å løyse, skriv avisa.

  Viking rykka ned i haust, og skal for første gong sidan 1987 spele på nivå to neste år.

  Lars Bohinen intervjues av NRK
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal