Hopp til innhold

City-profil hyller Oscar Bobb: – Stor framtid

Manchester City-midtstopper Nathan Aké møtte pressen i København før tirsdagens åttedelsfinale i mesterligaen.

Overfor NRK er Aké full av lovord om det norske supertalentet Oscar Bobb, som har fått mindre og mindre spilletid i det siste, selv om prestasjonene har vært gode.

– Jeg liker ham kjempegodt. Han er så god. Teknisk er han helt utrolig. Og som fyr: Han er så bra. Han hører på alle, og vil bli bedre. Han ønsker å lære fra manageren og spillerne rundt ham. Jeg tror det er derfor han utvikler seg så mye. Han ønsker å lære. Man kan se det i hver kamp han spiller. Han har påvirkningskraft. Han har en stor fremtid, helt klart, sier Aké til NRK.

Bobb har for virkelig fått gjennombruddet sitt i City denne sesongen, hvor han har notert seg med to mål og to målgivende på 15 kamper. De meste av dem har riktignok vært innhopp fra benken.

Bobbs matchvinnerscoring borte mot Newcastle ble også kåret til månedens Manchester City-mål i januar.

Tirsdag kveld tar FC København imot Manchester City i Parken. Kampen starter klokken 21.00.

(©NTB)

Pep Guardiola og Oscar Bobb
Foto: Reuters

Siste nytt

 • Alpint: Kvinnenes super-G-renn i Val di Fassa er avlyst

  For andre dag på rad har Det internasjonale ski- og snøbrettforbundet (FIS) besluttet å avlyse super-G-rennet for alpinkvinnene i italienske Val di Fassa.

  Det opplyser FIS i en melding.

  Igjen er det store mengder snø som setter en stopper for de kvinnelige fartskjørerne. Kajsa Vickhoff Lie, Ragnhild Mowinckel og Marte Monsen skulle vært de norske deltakerne i rennet.

  Til uken skal alpinkvinnene i aksjon i Kvitfjell. Der skal det kjøres utfor og super-G.

  Ragnhild Mowinckel
  Foto: AP
 • Casper Ruud tapte finalen i Mexico

  Casper Ruud måtte se seg slått av Jordan Thompson i finalen av Los Cabos-turneringen i Mexico. Mer enn ti måneder er gått siden nordmannens forrige tittel.

  Australieren plukket sin første ATP-tittel med settsifrene 6-3, 7-6. Thompson er rangert som verdens 40. beste tennisspiller.

  Senere lørdag måtte Ruud igjen tåle nederlag for Thompson. I tospann med William Blumberg røk Ruud ut i semifinalen i doubleturneringen mot Thompson og hans makker Max Purcell.

  Ruuds forrige ATP-finale var helt tilbake til 23. juli i fjor. Den endte imidlertid i tap for Andrej Rublev. Hans siste turneringsseier kom i Estoril 9. april.

  Før nattens oppgjør hadde Ruud og Thompson møttes tre ganger. Nordmannen vant de to første kampene, før Thompson danket Ruud ut i 1. runde av prestisjetunge Wimbledon i 2021.

  I september 2022 var 25 år gamle Ruud rangert som verdens nest beste tennisspiller etter at han tok seg til finale i US Open. Siden har han falt på ATP-rankingen, og ved inngangen til denne ukens turnering i Mexico var Snarøya-mannen rangert som nummer tolv.

  Allerede til uken går Ruud i gang med ATP500-turneringen i Acapulco, også det på mexicansk jord.

  Casper Ruud
 • Casper Ruud tapte finalen i ATP-turneringen

  Casper Ruud måtte se seg slått av Jordan Thompson i finalen av Los Cabos-turneringen i Mexico.

  Australieren plukket sin første ATP-tittel med settsifrene 6-3, 7-6. Thompson er rangert som verdens 40. beste tennisspiller.

  Ruuds forrige ATP-finale var helt tilbake til 23. juli i fjor. Den endte imidlertid i tap for Andrej Rublev. Hans siste turneringsseier kom i Estoril 9. april.

  (NTB)

Sendeplan

Kl. Program Kanal