City med cupsmell etter straffekonk

West Ham vant straffesparkkonkurransen mot City 5-3 i den engelske ligacupen onsdag kveld.

Kampen hadde endt 0-0 før det måtte avgjøres fra krittmerket.

Phil Foden bommet for City, mens West Ham scoret på alle sine straffer.

City har vunnet ligacupen fire ganger på rad, men nå får de altså ikke muligheten til å ta sin femte cuptittel på rad i turneringen.

Kristoffer Ajer og Brentford er klar for kvartfinale i den engelske ligacupen etter 2-1-seier borte mot Stoke. Han vant den norske duellen mot Leo Østigård.

Et B-preget Liverpool tok seg videre fra den fjerde runden i den engelske ligacupen da Preston ble slått 2-0 onsdag.

Samtidig sørgert Lucas Moura for at Tottenham vant 1-0 mot Burnley og er klare for kvartfinale, mens Leicester er det samme etter straffeseier mot Brighton.

djCD60Ku2FE
Foto: GLYN KIRK / AFP

Sportsnyheter

Reagerer på Carlsen-motstanderens oppførsel: – Man merker taperens bitterhet

Lørdagens parti kunne nesten umulig leve opp til fredagens thriller, men et nervepirrende parti endte i remis i Dubai. Etter partiet var Magnus Carlsens motstander frustrert.

Siste nytt

 • Verstappen i veggen

  Det ble dramatisk på lørdagens Formel 1-kvalifisering i Saudi-Arabia, da Max Verstappen mistet kontrollen og traff veggen på sin siste kvalifiseringsrunde. Verstappen var på en svært rask runde da uhellet inntraff, og lå an til å sette bestetid.

  I stedet ble det et møte med veggen i siste sving, og bestetid til VM-rival Lewis Hamilton. Hamilton starter med det i beste startposisjon i søndagens løp, mens Verstappen må nøye seg med å starte fra tredje beste posisjon, da også Valtteri Bottas var raskere.

  Det er dårlig nytt for nederlenderen som har en mulighet til å sikre sammenlagtseieren i VM søndag, dersom han slår Lewis Hamilton med mer enn 18 poeng. Nå er det i stedet fordel Hamilton, som kan spise ytterligere inn på Verstappen og utsette avgjørelsen til siste løp i Abu Dhabi neste helg.

  Max Verstappen
  Foto: Hassan Ammar / AP
 • Sesongens første Newcastle-seier

  Newcastle tok sin første seier for sesongen, da de slo nedrykksrival Burnley 1-0 hjemme på St. James' Park lørdag.

  Callum Wilson ble den store helten for hjemmelaget, da han utnyttet en dårlig inngripen fra Burnley-keeper Nick Pope etter 40. minutter.

  Seieren er godt nytt for manager Eddie Howe, som nå ser laget klatre til 19. plass, med like mange poeng som Burnley på plassen foran og Norwich på plassen bak.

  Premier League - Newcastle United v Burnley
  Foto: SCOTT HEPPELL / Reuters
 • Xavi fikk sitt første Barcelona-tap

  Barcelona var uten poengtap i La Liga etter at Xavi ble trener, men røk 0-1 hjemme mot Betis lørdag. Stortalentet Gavi måtte ut på båre før pause.

  Bortelaget spilte ut Barcelona-forsvaret i det 79. minutt, og Juanmi satte enkelt inn vinnermålet.

  Barcelona-tap
  Foto: LLUIS GENE / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal