City med cupsmell etter straffekonk

West Ham vant straffesparkkonkurransen mot City 5-3 i den engelske ligacupen onsdag kveld.

Kampen hadde endt 0-0 før det måtte avgjøres fra krittmerket.

Phil Foden bommet for City, mens West Ham scoret på alle sine straffer.

City har vunnet ligacupen fire ganger på rad, men nå får de altså ikke muligheten til å ta sin femte cuptittel på rad i turneringen.

Kristoffer Ajer og Brentford er klar for kvartfinale i den engelske ligacupen etter 2-1-seier borte mot Stoke. Han vant den norske duellen mot Leo Østigård.

Et B-preget Liverpool tok seg videre fra den fjerde runden i den engelske ligacupen da Preston ble slått 2-0 onsdag.

Samtidig sørgert Lucas Moura for at Tottenham vant 1-0 mot Burnley og er klare for kvartfinale, mens Leicester er det samme etter straffeseier mot Brighton.

djCD60Ku2FE

• Berge og Burnley på vei ned etter stortap

Håpet om fornyet Premier League-kontrakt svinner for Sander Berge og hans Burnley, som lørdag tapte 1-4 hjemme for Newcastle.

Samtidig tok Nottingham Forest et kjempesteg mot ny kontrakt ved å slå allerede fortapte Sheffield United 3-1 på bortebane. Callum Hudson-Odoi ble stor helt med to mål.

Premier League - Burnley v Newcastle United
  • Vålerenga med seier nummer to på rad – Stabæk vant toppkampen 5-0

Vålerenga fulgte opp 1-0-seieren over Tromsø i cupen i midtuka med en ny 1-0-seier over Bryne i 1. divisjon.

Matchvinnerscoringen var et rotemål av dimensjoner. Vålerenga brøt en Bryne-kontring og kontret selv på venstresiden. Det endte til slutt med at Ola Kamara fikk lirket ballen i retning streken, men det var Jacob Haahr Steffensen som var sist på ballen, og han ble derfor kreditert et selvmål.

I rundens toppkamp rullet Stabæk over Kongsvinger i 1. omgang og ledet 3-0. KIL fikk også en spiller utvist på tampen av omgangen, og det gjorde ikke saken bedre for de røde. Stabæk vant til slutt 5-0.

1. divisjon i fotball for menn 2024: Vålerenga - Bryne
  • Pinlig tap for ishockeylandslaget

Norges ishockeylandslag greide ikke å følge opp med en ny sterk prestasjon etter fredagens seier og røk hele 8-0 for Latvia i Riga lørdag.

Norge vant 1-0 over samme motstander fredag. Da sikret Stian Solberg seieren 37 sekunder inn i forlengningen.

Slik ble det ikke i kamp to lørdag. Norge hang ikke med på borteis, og latvierne ga nordmennene en tøff leksjon i siste kamp før elite-VM.

Privatlandskamp Ishockey Norge -Danmark (4-3)