Hopp til innhold

Siste nytt

 • Sainz vant regntung kvalifisering på Silverstone

  Carlos Sainz overrasket og vant kvalifiseringen på Silverstone. Det så lenge ut til at Max Verstappen skulle ta førsteplassen, men på siste runde leverte Sainz en knalltid og tok seg forbi nederlenderen.

  Det betyr altså at Sainz starter fremst i startfeltet i hovedløpet på Silverstone. Han får Verstappen ved sin side, mens Leclerc tok tredjeplass.

  Det er første gang Sainz tar beste startspor i Formel 1-karrieren.

  Britain F1 GP Auto Racing
  Foto: Frank Augstein / AP
 • Kofstad med superrunde i Irland – kjemper i teten

  Golfspiller Espen Kofstad gikk den tredje runden av europatourturneringen Irish Open på sju slag under par og ligger foreløpig i delt ledelse.

  Nordmannen er på tolv slag under par og deler ledelsen med amerikanske John Catlin.

  Kofstad åpnet turneringen med fem slag under par, mens han gikk banen på par fredag.

  Lørdag fikk han en kjempestart da han i løpet av de fem første hullene hadde fått fire birdier. Deretter ble det en til på hull nummer ti, før han fikk dagens sjette på det 15. hullet.

  Mange har ikke gått ferdig sin tredje runde.

  Kofstad misset i kvalifiseringen til majorturneringen British Open tidligere denne uken, men med storspill i Irland kan han likevel få plass i den prestisjetunge turneringen.

  Da må han komme innenfor topp ti, og samtidig ikke være bak tre spillere som ikke allerede har kvalifisert seg. Landsmann Viktor Hovland er allerede klar. (NTB)

  Kofstad
  Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
 • Everton signerte Tarkowski

  James Tarkowski er klar for Everton og har signert en fireårsavtale med Premier League-klubben. Han blir dermed i toppdivisjonen etter at Burnley rykket ned.

  Tarkowski har spilt for Burnley siden overgangen fra Brentford i februar 2016, men etter at nedrykket var et faktum, forlot han dem da kontrakten hans gikk ut.

  – Jeg er veldig glad for å være her. Manageren var en stor faktor i valget, sier Tarkowski, ifølge NTB.

   James Tarkowski
  Foto: LEE SMITH / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste