Hopp til innhold

Brudd i hånden for Kilde – stiller i Kitzbühel

Aleksander Aamodt Kilde hastet videre til røntgensjekk etter torsdagens utfortrening i Kitzbühel. Nordmannen fikk et ublidt møte med snøen med den høyre hånden i treningen, som du kan se på videoen under.

Noen timer senere møtte han pressen for å fortelle om hvordan det lå an før de planlagte utforrennene fredag og lørdag i den beryktede Die Streif-traseen.

– Det smalt litt i hånden og jeg merket det egentlig hele løpet. Jeg fikk gjort en utredning på den, og det som viser er at det er lite brudd, ved håndleddet omtrent. Det er gode nyheter for de neste to dagene. Det blir start. Litt smerter har ikke skadet noen før. Vi får se, det blir i hvert fall start i morgen, sier Kilde til NRK.

Bruddet er i bunnen av langfingeren, opplyser det norske alpinlandslaget.

– Det er veldig lite. Det er ikke komplisert. Den er der den skal være og da er det egentlig bare å stabilisere med teip og bandasje, så godt det lar seg gjøre, og litt smertestillende. Så er han nok klar til i morgen, sier fysioterapeut Henrik Legernes.

Sportsnyheter

p234ibC21dE

Kritikken hagler etter ny Norge-skuffelse: – Knapt så man tror det

Norge hadde lenge full kontroll på kampen, men Georgia slo kraftig tilbake. Både fremover og bakover i banen gikk det galt – nå hagler kritikken.

Siste nytt

 • Solbakken gjør én endring på laget

  Landslagssjef Ståle Solbakken har funnet plass til Ola Solbakken på bekostning av Sander Berge til oppgjøret mot Georiga. Dermed er det én endring fra laget som tapte 3–0 for Spania: Ørjan Håskjold Nyland – Marcus Holmgren Pedersen, Stefan Strandberg, Leo Skiri Østigård, Birger Meling – Martin Ødegaard, Patrick Berg, Fredrik Aursnes – Ola Solbakken, Alexander Sørloth, Mohamed Elyounoussi.

  Ola Solbakken
  Foto: Fredrik Varfjell
 • Nye IOC-anbefalinger – dårlig nytt for Bolsjunov

  IOC-president Thomas Bach sier tirsdag at IOC står fast ved fordømmelsen og utestengelsen av Russland og Belarus, men organisasjonen har ennå ikke vurdert hvorvidt russiske og belarusiske utøvere skal få delta under nøytralt flagg i OL i 2024.

  Forutsetningene for å slippe til russiske utøvere er følgende, ifølge en pressemelding sendt ut fra IOC:

  * Utøverne må konkurrere som nøytrale.
  * Ingen får delta som lag.
  * Utøvere som støtter Russlands krig er ikke velkommen.
  * Utøvere som er en del av hæren, får ikke delta.

  Flere russiske utøvere er tilknyttet hæren, deriblant Aleksandr Bosljunov. Langrennsstjernen har tittelen kaptein i Putins hær.

  – IOC skal diskutere dette når tiden er inne, uavhengig av om de (utøverne) har kvalifisert seg for OL gjennom kravene i deres enkelte internasjonale forbund, sa Bach på en pressekonferanse.

  – IOC føler dypt med det ukrainske folk og det ukrainske olympiske miljøet. Smerten og lidelsen er forbi fatteevne, uttalte IOC-presidenten.

  Thomas Bach
  Foto: FABRICE COFFRINI / AFP
 • Vipers må kutte i spillerstallen etter millionunderskudd

  Håndballklubben Vipers har hatt flere sesonger med et positivt resultat, men gikk med underskudd i fjor, skriver Fædrelandsvennen.

  – Isolert sett er jeg ikke fornøyd med et underskudd, men det var budsjettert slik at vi visste i hele 2022 at det gikk mot et underskudd. Det ble noe større enn budsjett på grunn av høyere lønnskostnader og reisekostnader spesielt til Champions League, sier styreleder Rune Nomeland i Våg HK til Fædrelandsvennen. (NTB)

  Vipers-seriegull
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste