NRK Meny
Normal

Breivang aktuell for dansk klubb

Olympiamesteren Karoline Dyhre Breivang kan bli håndballmillionær i Danmark. Hun er sterkt ønsket av Gro Hammersengs trener i FC Midtjylland.

Karoline Dyhre Breivang
Foto: DARKO VOJINOVIC / AP

Trener Kenneth Jensen sier til Herning Folkeblad at han vil ha en forsvarsspiller i verdensklassen.

Etter det NRK erfarer har det vært kontakt. Blir den tidligere Ikast-klubben Breivangs nye klubb, vil hun tjene bortimot 1, 2 millioner kroner i året.

- Jeg er i en prosess hvor det står mellom Larvik og utlandet, og jeg holder på å bestemme meg. Den dagen jeg bestemmer meg skal alle få vite hvor jeg spiller, men jeg er veldig usikker og har ikke tatt noen avgjørelse ennå, sier Breivang til NRK.

Siste nytt

 • Fristil-Tiril vant i California

  Fristilkjøreren Tiril Sjåstad Christiansen vant det siste verdenscuprennet i slopestyle før OL. Nærmest Christiansen kom svenske Jennie-Lee Burmansson. verdenscupen sammenlagt er Christiansen nummer to og Killi nummer tre.

  Tirl Sjåstad Christiansen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Carlsen vant etter snuoperasjon

  Magnus Carlsen tok søndag sin tredje seier i Wijk aan Zee-turneringen. Nordmannen var under press mot Gawain Jones, men tok seg sammen og snudde til seier. Den tredje seieren på åtte partier i storturneringen i Nederland gir delt ledelse for Carlsen.

  Magnus Carlsen i Riyadh
  Foto: FARIS GHAITH /AFP / NTB scanpix
 • Gracia er Silva-erstatter

  Premier League-klubben Watford har ansatt spanjolen Javi Gracia som klubbens nye manager. Han erstatter Marco Silva, som fikk sparken tidligere søndag, og er hentet inn på en 18-månederskontrakt.

  Marco Silva
  Foto: Scott Heppell / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal