Brått slutt for Vukicevic

Christina Vukicevic (22) startet sterkt, men ble fraløpt i siste halvdel av 100 meter hekk-løpet i Bislett Games fredag.

Video 100m hekk

12,91 sekunder er 17/100 sekund bak hennes egen norske rekord i disiplinen. Løpet var Vukicevics årsdebut, så ny rekord var ikke å vente.

- Et helt greit løp og som forventet. Tiden var midt imellom himmel og hav, sa Christina Vukicevic til NRK.

Amerikanske Lolo Jones vant på 12,66 sekunder, som holdt til verdens fjerde beste tid i år.

Beste er landsvenninnen Queen Harrison med 12,61 fra april. Jones vant også 100 meter hekk i Diamond League-stevnet i Doha (12,63 i for sterk vind) forrige måned.

Siste nytt

 • Napoli videre i Mesterligaen

  Napoli slår følge med Liverpool videre fra gruppe E i Mesterligaen. Italienerne slo Genk med 4-0 etter hattrick av Milik før pause. Genks keeper Maarten Vandevoordt ble den yngste målvakten i en Mesterligakamp noensinne ,17 år og 287 dager gammel.

  Champions League - Group E - Napoli v Genk
  Foto: Ciro De Luca / Reuters
 • Norsk keeper til Allsvenskan

  Den norske keeperen Mathias Dyngeland melder overgang fra Sogndal til svenske Elfsborg. Han har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut 2023. 24-åringen har vært Sogndals førstekeeper siden han debuterte i Eliteserien i 2014.

  Eliteserien i fotball 2017: Lillestrøm - Sogndal
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Deschamps «tar ein Lagerbäck»

  Den franske landslagssjefen Didier Deschamps (51) gjer som Lars Lagerbäck forlenga kontrakten til VM i 2022, opplyser nyheitsbyrået AFP.

  Han har leia laget sidan 2012, og førte Frankrike til VM-gull i 2018. Som spelar og kaptein leia han landet til VM-gull på heimebane i 1998.

  Den nye kontrakten vil gjere Deschamps til den som har site lengst som fransk landslagssjef nokosinne.

  deschamps
  Foto: Gabriel Bouys / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal